Η Δανάη Μπάρκα έχει γενέθλια και ο σύντροφός της εισέβαλε στο πλατό μαζί με τους φίλους της! (Video)

15:31 18/11/2020 - Πηγή: iPop

Η Δανάη Μπάρκα έχει γενέθλια και οι εκπλήξεις στην εκπομπή της σήμερα δεν σταμάτησαν! Εκτός απ’ τους συνεργάτες της, που φυσικά της έκαναν διάφορες εκπλήξεις, της ευχήθηκαν και γέμισαν το στούντιο με μπαλόνια, εισέβαλε στο πλατό επίσης και ο σύντροφός της!

Λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», περίμενε μια μεγάλη έκπληξη την Δανάη Μπάρκα. Ενώ η παρουσιάστρια αποχαιρετούσε το τηλεοπτικό κοινό, στο στούντιο εισέβαλε ο σύντροφός της Πάνος Αδαμόπουλος μαζί με τον φίλο τους Μίνωα Θεοχάρη, αλλά και τις κολλητές της, Άννα και Χριστίνα.

Της

είχαν φέρει μια εντυπωσιακή τούρτα και φυσικά της τραγούδησαν στα ελληνικά και στα αγγλικά Happy Birthday.

Aμέσως μετά, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές γεμάτη χαμόγελο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της με τους αγαπημένους της ανθρώπους.

Η Δανάη Μπάρκα έχει γενέθλια και αυτή είναι η έκπληξη απ’ τον σύντροφό της:

Λίγο νωρίτερα, διάσημοι φίλοι της Δανάης Μπάρκα της είχαν ευχηθεί, εκπλήσσοντάς την! Οι συνεργάτες της φυσικά της ευχήθηκαν με τον πιο ζεστό τρόπο ενώ της είχαν ετοιμάσει ετοιμάσει έκπληξη με μια εντυπωσιακή τούρτα.

Ο Νίκος Κοκλώνης της έστειλε μια τούρτα- υπερπαραγωγή ενώ της τραγούδησε μια άλλη εκδοχή του “Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου”.

Η Μαρία Κωνσταντάκη την πήρε τηλέφωνο για να της ευχηθεί στον αέρα, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που την ξέρει από μικρή, της ευχήθηκε τα καλύτερα.

Η Δέσποινα Βανδή την εξέπληξε τηλεφωνώντας της, ενώ η Μίρκα Παπακωνσταντίνου της τραγούδησε το «χρόνια πολλά» του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Τέλος, ο Γιώργος Τσαλίκης μαζί με τον δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, έκαναν τη δική τους έκπληξη στην παρουσιάστρια!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Δανάη Μπάρκα έχει γενέθλια και ο σύντροφός της εισέβαλε στο πλατό μαζί με τους φίλους της! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα