Στο κυνήγι του ΤΖΟΚΕΡ και οι αδειούχοι – Κατάθεση δελτίων για τα 3,8 εκατ. ευρώ

14:45 8/8/2019 - Πηγή: iPop

Άνεμος ΤΖΟΚΕΡ φέρνει απόψε 3,8 εκατομμύρια ευρώ σε πρακτορεία ΟΠΑΠ και tzoker.gr. Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30 το βράδυ για τη μεγάλη κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ!

Καλοκαιρινό μελτέμι ύψους 3,8 εκατομμυρίων ευρώ σε όλη την Ελλάδα φέρνει η αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ. Οι αδειούχοι του Αυγούστου,

αλλά και όσοι βρίσκονται ακόμη στα αστικά κέντρα, σπεύδουν από το πρωί στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ για να δοκιμάσουν την τύχη τους ή συμπληρώνουν τα δελτία τους δίπλα στη θάλασσα μέσω του tzoker.gr.

Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων για την κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ είναι έως τις 21:30 το βράδυ και  μισή ώρα αργότερα θα γίνει η μεγάλη κλήρωση. 

Την περασμένη Κυριακή, συμπληρώθηκαν περισσότερες από 5,7 εκατομμύρια στήλες από επίδοξους νικητές του ΤΖΟΚΕΡ. Καμία στήλη, όμως, δεν περιλάμβανε τους τυχερούς «5+1» αριθμούς που οδηγούσαν στο μεγάλο έπαθλο της πρώτης κατηγορίας. Στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού βρέθηκε ένας νικητής, ο οποίος κέρδισε 110.466,29 ευρώ.

Από τις 18 Ιουλίου, οπότε και ξεκίνησαν τα αλλεπάλληλα τζακ ποτ, έχουν αναδειχθεί 13 νικητές στη δεύτερη κατηγορία, οι οποίοι έχουν κερδίσει συνολικά 482.137 ευρώ.

Πώς παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online;

Μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου μπαίνοντας στο tzoker.gr κι ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες, ενώ μετά την εγγραφή σου, μπορείς να συμπληρώσεις τα δελτία σου «κλικάροντας» αριθμούς στην ιστοσελίδα ή κατεβάζοντας την εφαρμογή για Android και iOS συσκευές.

Με τη νέα εφαρμογή του ΤΖΟΚΕΡ:Συμμετέχεις στο αγαπημένο σου παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαιΕπιλέγεις τυχερούς αριθμούς εύκολα κι διασκεδαστικάΤα κέρδη σου είναι άμεσα διαθέσιμα στον λογαριασμό σουΠληροφορείσαι άμεσα για τα αποτελέσματα του παιχνιδιού, αλλά και όλο το ιστορικό προηγούμενων κληρώσεωνΈχεις απόλυτο έλεγχο και ασφάλεια στον λογαριασμό σουΠώς παίζεις ΤΖΟΚΕΡ;Στόχος του παιχνιδιού είναι να προβλέψεις σωστά 5 αριθμούς από το πρώτο πεδίο των 45 αριθμών και 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ από το δεύτερο πεδίο των 20 αριθμών.Οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στις 22:10 και Κυριακή στις 22:00. Προβάλλονται ζωντανά από τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας. Τη ζωντανή κλήρωση, μπορεί να την παρακολουθήσει οποιοσδήποτε εκδηλώσει ενδιαφέρον.Συμμετοχές στο ΤΖΟΚΕΡ μπορείς να καταχωρείς καθημερινά, εκτός από τις μέρες των κληρώσεων (Πέμπτη και Κυριακή), κατά τις οποίες η προθεσμία κατάθεσης δελτίων είναι μέχρι τις 9:30 το βράδυ (μετά τις 22:15 μπορείς να ξαναπαίξεις για την επόμενη κλήρωση).

Το άρθρο Στο κυνήγι του ΤΖΟΚΕΡ και οι αδειούχοι – Κατάθεση δελτίων για τα 3,8 εκατ. ευρώ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα