Τα δάκρυα του Μπράτη, η συγγενής του Κικίλια και η Beyonce στο GNTM | Videos

00:13 10/9/2019 - Πηγή: iPop

Το δεύτερο επεισόδιο του GNTM | Videosείχε πολλή συγκίνηση, χιούμορ και κοπέλες που για ακόμη μια φορά ήταν έτοιμες να αντιμετωπίσουν τους κριτές. 

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές στο δεύτερο επεισόδιο του GNTM ήταν η εμφάνιση της Ελένης που μπήκε στο χώρο και μοιράστηκε την ιστορία της.

Η Ελένη είναι υποψήφια από τη Νιγηρία που όπως είπε έχει δεχτεί πολύ bullying στην Ελλάδα λόγω του χρώματος του δέρματος,

ένα bullying που την ακολουθεί από το σχολείο μέχρι και σήμερα.

Όπως είπε όταν ήταν μικρή δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί δέχεται όλη αυτήν την επίθεση αλλά μεγαλώνοντας κατάλαβε πως δεν έχει εκείνη το πρόβλημα αλλά οι άλλοι. «Και γι’ αυτό «δεν είχα φίλους», ανέφερε η κοπέλα κάτι που προκάλεσε τη συγκίνηση του Άγγελου Μπράτη ο οποίος με δάκρυα στα μάτια σηκώθηκε και την έκανε μια μεγάλη αγκαλιά. Όπως είπε την καταλαβαίνει καθώς κι εκείνος έχει υποστεί bullying, το οποίο αντιμετωπίζει κάνοντας κάποια θεραπεία.

Η Beyonce που εντυπωσίασε τους κριτές

Μια mini Beyonce πήγε στην audition στο δεύτερο επεισόδιο του GNTM και εντυπωσίασε τους κριτές. Η Ελένη Ασημάκη κατάφερε φυσικά να πάρει τέσσερα «ναι» και πολύ θετικά σχόλια. Κι αφού πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση χόρεψε το Single Ladies της Beyonce μαζί με τον Δημήτρη Σκουλό.

Η υποψήφια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, για το οποίο δεν μίλησε στους κριτές.

«Είμαι πάσχων μικροδρεπανοκυτταρικής αναιμίας και κάνω κάποιες μεταγγίσεις κάθε 14 ημέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη.

Η μακρινή συγγενής του Κικίλια έκανε πασαρέλα με το αγόρι της

Η 22χρονη Κατερίνα είναι φοιτήτρια της Γυμναστικής Ακαδημίας στην Αθήνα και όπως είπε έχει μακρινή συγγένεια με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια εντυπωσίασε επίσης, τους κριτές.

Οι αναλογίες της μάλιστα, έκαναν τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να αναφωνήσουν «Κορμάρα. Ουάου!», με την Ηλιάνα να λέει «τυχερός ο Αλέξανδρος», αναφερόμενη στο αγόρι της παίκτριας που είχε γνωρίσει νωρίτερα.

Οι κριτές φυσικά, δεν γινόταν να μην της ζητήσουν να φωνάξει μέσα και τον Αλέξανδρο, ο οποίος δήλωσε περήφανος για την κοπέλα του. Στη συνέχεια, τους ζητήθηκε να ποζάρουν μαζί και κάπως έτσι η Κατερίνα Κικίλια πέρασε με τέσσερα «ναι».

Η cheerleader που δεν σταμάτησε να μιλάει…

H γυναίκα που τρέλανε μέχρι και την Ζενεβιέβ είναι η Μεταξία η οποία μεταξύ των άλλων είναι και cheerleader.

Αρχικά, πέρασε από τα χέρια της Μαζαρί Ζενεβιέβ όπως όλα τα κορίτσια πριν πάει μπροστά από τους κριτές. Η κοπέλα μιλούσε ασταμάτητα και πολύ γρήγορα (ίσως από το άγχος της), κάνοντας ακόμη και τη Ζενεβιέβ να τραβήξει τα μαλλιά της.

«Το κανόνι το ίδιο, το παρλαπιπόνι… Εγώ θα τρελαθώ, δεν έχω λόγια. Μεταξία χάρηκα πάρα πολύ. Το κανόνι το ίδιο, το παρλαπιπόνι… Πραγματικά πρέπει να έχει καεί το μισό μου κεφάλι ολόκληρο.. Τρρρ. Και μιλάει ακόμα, την ακούς; Δεν έχει σταματήσει, βγήκε μιλώντας», είπε χαρακτηριστικά η Ζενεβιέβ.

Η cheerleader μπορεί να έμαθε μερικές κινήσεις στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά κόπηκε κι από τους τέσσερις κριτές παρ’ όλο που λιγάκι τους έφτιαξε τη διάθεση.

Όσα είδαμε στην πρεμιέρα του GNTM:

Τα κορίτσια που ξεχωρίσαμε στην πρώτη audition του GNTM 2 και τα… παρατράγουδα!

Το άρθρο Τα δάκρυα του Μπράτη, η συγγενής του Κικίλια και η Beyonce στο GNTM | Videos εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα