Τα Trends-Κλειδιά του Χειμώνα

11:47 21/11/2019 - Πηγή: iPop

Μια σειρά από trends για τον Χειμώνα στέκονται μπροστά και έρχονται σαν την απόλυτη πρόταση ανανέωσης της αισθητικής μας, αλλά και της εικόνας μας.

Η γοητεία τους χαρακτηρίζεται σαν μια συναρπαστική πηγή έμπνευσης. Πρόκειται για τα key-trends για τον Χειμώνα και της χρονιάς ολάκερης μη σου πούμε.

Ποια είναι τα trends για τον ΧειμώναMatrix

Δερμάτινα total outfits ή πινελιές αυτών συνθέτουν τα ωραιότερα και πιο εντυπωσιακά outfits της περιόδου. Η αισθητική τους έντονη, αιχμηρή, θυμίζοντας κάτι από Matrix.

Το μυστικό για να μη δείξουν κραυγαλέα έγκειται στις ladylike λεπτομέρειες. Υπέροχα χρυσά κοσμήματα, statement ζώνες στη μέση και θηλυκά τακούνια συμπληρώνουν το στυλ τους.

Μανίκια με Όγκους

Η αγάπη της μόδας για κάθε έκφανση της θηλυκότητας αποτυπώνεται και εδώ. Φουσκωτά μανίκια σε φορέματα και top με εκείνο το στυλ που εξασφαλίζει την ευελιξία. Η ρομαντική ένταση τους συμπληρώνεται από εντυπωσιακές τσάντες, παπούτσια, ζώνες και σκουλαρίκια.

Λάθη στο ντύσιμό σου… που καταστρέφουν το στιλ σου!

Neutrals

Η κυριαρχία τους εμπνέει. Η ουδέτερη παλέτα καθοδηγεί στα αστικά look της περιόδου. Το μυστικό μαζί τους είναι να φορεθούν με τρόπο τέτοιο ώστε να μη δείχνουν flat ή βαρετά. Αιχμηρά prints, πολυτελή αξεσουάρ, cool αισθητική – είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας.

Με αυτά τα τρία trends στη ντουλάπα σου θα μπορείς να φτιάξεις κάθε outfit, να το κάνεις πιο ενδιαφέρον και να μη νιώθεις πως φοράς διαρκώς τα ίδια και τα ίδια. Τρία απλά trends θα είσαι πάντα προετοιμασμένη για κάθε περίσταση, κομψή και έτοιμη είτε για να πας στο γραφείο, είτε για ένα κρασί με τις φίλες σου.

Μπορείς να επιλέξεις ό,τι ταιριάζει περισσότερο στο δικό σου στιλ και προσωπικότητα. Το κάθε ένα μπορείς να το συνδυάσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους αναλόγως και τον τρόπο ζωής σου.

Διαβάστε περισσότερα στο thestylin.com…Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι η σωστή στιγμή του καλσόν;

Photo: Sofia El Arabi/ Instagram

Το άρθρο Τα Trends-Κλειδιά του Χειμώνα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα