Τα ζώδια της Πέμπτης 22ης Νοεμβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

Δίδυμοι, η διάθεσή σας σήμερα, θα βοηθήσει αρκετά τις σχέσεις σας, όπως και σημαντικές αποφάσεις που θέλετε να πάρετε. Ζυγοί, σήμερα, μπορείτε να βρεθείτε με πολύ κόσμο και να γνωρίσετε νέα πρόσωπα. Μέσα από αυτές τις επαφές, θα μπορέσετε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας και να ανοίξετε, έναν δρόμο προς την επιτυχία. Τοξότες, σήμερα, θα νιώσετε πλέον ικανοποιημένοι με την απόδοσή σας. Μην είστε διστακτικοί σε νέες ιδέες, που μπορούν να σας δώσουν νέες προοπτικές. 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα,

η έντονη αυτοπεποίθησή σας και η ανεξαρτησία σας, θα φανεί στον επαγγελματικό σας τομέα. Έχετε την δύναμη να αντιδράσετε με τόλμη, στην περίπτωση που βρεθείτε αντιμέτωποι με ανταγωνισμούς. Κάντε πράξη τα σχέδια σας και προχωρήστε δυναμικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, θα προσπαθήσετε να αναπτύξετε την καλλιτεχνική σας φύση, κάνοντας νέες δραστηριότητες. Προσέξτε όμως, γιατί η εμμονή στο παρελθόν και σε προσωπικά θέματα, που δεν θέλετε να αλλάξετε, μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην επικοινωνία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, θέλετε να χαμηλώσετε τους τόνους και αυτό, θα δημιουργήσει ένα πιο θετικό κλίμα ανάμεσα σε σας και κοντινά ή συγγενικά σας πρόσωπα. Αυτός ο τρόπος, θα βοηθήσει να αποφύγετε εμπόδια που θα φέρουν μία δυσμενή επικοινωνία ανάμεσά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να προκύψει μία απρόοπτη συνάντηση με κάποιο άτομο από το παρελθόν. Θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε σχέδια, που αφήσατε ανολοκλήρωτα. Η διάθεσή σας, θα βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και θα σας φέρει πιο κοντά, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην αφήσετε τον εκνευρισμό που μπορεί να σας μεταδίδουν τρίτοι, να κυριαρχήσει στην συμπεριφορά σας, καθώς θα επηρεάσει την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, θα ευνοηθούν θέματα σχέσεων, μόρφωσης και ταξιδιών. Θα νιώσετε έτοιμοι να καταφέρετε ότι στοχεύσετε, σήμερα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Αποφύγετε βιαστικές ενέργειες, που μπορεί να σας φέρουν αρνητικές συνέπειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν μπορούσατε να μείνετε στο σπίτι ή να απομακρυνθείτε από όσα σας επηρεάζουν αρνητικά, θα ήταν η κατάλληλη λύση για σήμερα. Νιώθετε την ανάγκη, να λάβετε περισσότερη φροντίδα από τα άτομα που αγαπάτε. Ένα αγαπημένο βιβλίο ή μια βόλτα στην φύση, θα σας μεταφέρει αισθήματα αισιοδοξίας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορεί να δεχθείτε νέες προτάσεις για εργασιακά σας θέματα και να νιώσετε έτοιμοι, να δώσετε οριστικές απαντήσεις. Ίσως, θα πρέπει να κρατήσετε μία διαφορετική στάση, μένοντας σε απόσταση από απόλυτες λύσεις. Η συλλογή νέων στοιχείων, είναι απαραίτητη και θα καθοδηγήσει καλύτερα την πορεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην αφήσετε την κυκλοθυμική σας διάθεση, να επηρεάσει τις κοινωνικές σας επαφές και τις νέες σας δραστηριότητες. Σε φιλικές συναντήσεις, θα πρέπει να διατηρήσετε ένα αρμονικό κλίμα, για να περάσετε ευχάριστα. Κάποια έξοδος, θα βοηθήσει να εκφραστείτε ελεύθερα και να χαλαρώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για να επανεξετάσετε τα σχέδιά σας και να δείτε καλύτερα, την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε. Τα μακρινά ταξίδια, είναι στις πρώτες επιθυμίες σας και η οργάνωση τους, θα βελτιώσει την διάθεσή σας. Συζητήστε με φίλους, που έχουν να σας προτείνουν κάτι διαφορετικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, κάποια γεγονότα μπορεί να δείξουν μια αρνητική εικόνα και αυτό, θα επηρεάσει την ψυχολογία σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι, σε θέματα που θα παρουσιαστούν και χειριστείτε τα, με ψυχραιμία. Ζητήστε συμβουλές, από πρόσωπα που εμπιστεύεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η γνωριμία, με ένα νέο πρόσωπο, θα σας ωθήσει να εκφραστείτε περισσότερο και θα βελτιώσει, την διάθεσή σας. Το γεγονός αυτό, θα σας βγάλει από την ρουτίνα και θα ανατρέψει, τα μέχρι τώρα δεδομένα σας. Αφήστε τις ευθύνες για λίγο και εστιάστε, στις προσωπικές σας επιθυμίες και στα «θέλω» σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα αίσθημα απομόνωσης, σας διακατέχει σήμερα και δεν σας επιτρέπει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Η επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας μεταφέρει αισιόδοξες σκέψεις και θα σας απομακρύνει, από όσα σας δημιουργούν αρνητική διάθεση.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα