Τα 34 σημεία στην Αθήνα με ποτίστρες για αδέσποτα!

20:21 3/7/2019 - Πηγή: iPop

Ο Δήμος Αθηναίων φροντίζει για τα ζωάκια τοποθετώντας ποτίστρες για αδέσποτα σε 34 σημεία της πόλης! Στόχος είναι ν’ αντιμετωπιστούν οι υψηλές θερμοκρασίες και να μην υποφέρει και κινδυνεύει κανένα αδέσποτο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, τις ποτίστρες φροντίζουν να είναι καθαρές ειδικά συνεργεία του δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με φιλοζωικά σωματεία και οργανώσεις.

Οι ποτίστρες, μεταξύ άλλων, βρίσκονται στις πλατείες Μητροπόλεως, Συντάγματος, Κλαυθμώνος, Εθνικής Αντίστασης (πρ. Κοτζιά), Κάνιγγος, Βικτωρίας, Κουμουνδούρου, Κύπρου,

Κυψέλης, Αιγύπτου, Αγ. Νικολάου (σταθμός ΗΣΑΠ), στα πάρκα Ευαγγελισμού, Ριζάρη, στους λόφους Στρέφη, Λυκαβηττού κ.ά.

Αναλυτικά τα 34 σημεία της Αθήνας με ποτίστρες για αδέσποτα:Πλατεία ΜητρόποληςΠλατεία Συντάγματος (Δύο ποτίστρες)Πλατεία ΚλαυθμώνοςΠλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρ. Κοτζιά) δίπλα στο ΔημαρχείοΠάρκο ΕυαγγελισμούΠάρκο Ριζάρη (Δύο ποτίστρες)Κήπος ΜουσείουΤοσίτσα & ΜπουμπουλίναςΠλατεία ΚάνιγγοςΠλατεία ΒικτωρίαςΠάρκο στη διασταύρωση των οδών Ιωαννίνων & Κων/πόλεωςΠλατεία ΚουμουνδούρουΠλατεία Αγ. Νικολάου  (σταθμός ΗΣΑΠ)Στη συμβολή των οδών Αμοργού & Αγίας Ζώνης στη ΚυψέληΠάρκο, στη διασταύρωση των οδών Εριφύλης και Αριστάρχου, στο ΠαγκράτιΠεζόδρομος Μιχαήλ Νομικού στα Κ. ΠατήσιαΛόφος ΣτρέφηΛόφος ΛυκαβηττούΣτο Φυτώριο του Δήμου Αθηναίων, στο ΓουδήΣτη συμβολή των οδών Ιωνίας και ΙακωβάτωνΠαρτέρι οδού ΘάσουΠλατεία ΚύπρουΠεζόδρομος Φωκίωνος ΝέγρηΠάρκο Δήμ. Ράλλη ΑχαρνώνΠαρκάκι επί της οδού Δράμας –ΚολωνόςΠαρκάκι επί της οδού Προμηθέως –ΠατήσιαΠλατεία ΑμερικήςΆλσος ΧωροφυλακήςΠάρκο ΚΑΠΑΨ στο ΓηροκομείοΣταθμός ΛαρίσηςΠλατεία ΚυψέληςΣταθμός Φιξ-ΣυγγρούΠλατεία ΑιγύπτουΣτύλοι Ολυμπίου Διός

Ο δήμος Αθηναίων απευθύνει έκκληση στους πολίτες να συνδράμουν το έργο του δήμου, ώστε οι ποτίστρες να παραμείνουν γεμάτες και καθαρές.

Το άρθρο Τα 34 σημεία στην Αθήνα με ποτίστρες για αδέσποτα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα