Τα 12 πιο αγαπημένα μου ερωτικά τραγούδια όλων των εποχών

20:41 9/2/2022 - Πηγή: iPop

12 αγαπημένα τραγούδια για τον Άγιο Βαλεντίνο, τα μάζεψα σε ένα άρθρο για να υμνήσουμε τον έρωτα που γιορτάζει σε λίγες μέρες! Γιορτάζει ο έρωτας μόνο μια μέρα; Όχι, δεν γιορτάζει αλλά ο Φεβρουάριος είναι φουλ κόκκινος και γιατί να μην γιορτάσει ο καθένας με όποιον τρόπο προτιμά την αγάπη και την ένωση με το ζευγάρι του; Θυμάμαι λοιπόν εκεί πίσω στα τέλη του 1990, τότε που είχαμε κασέτες και cds και ξεροσταλιάζαμε στο ράδιο με το rec στην αναμονή για να ακούσουμε το αγαπημένο μας τραγούδι, τότε λοιπόν εκεί γύρω στα 16-17 που νιώσαμε τα πρώτα σκιρτήματα, το ότι δεν είχαμε ταίρι αυτήν την μέρα ήταν πολύ τραγικό. Ήταν το τέλος του κόσμου, που δεν θα πάρουμε αρκουδάκι και σοκολάτα από τον αγαπημένο, που δεν υπήρχε ρομάντζο! Και φυσικά αυτή είναι η ηλικία που θα το ζήσεις και το βιώσεις αυτό το συναίσθημα στον υπερθετικό βαθμό. Τότε λοιπόν ξημεροβραδιαζόμασταν στο ράδιο που έπαιζε όλη μέρα τραγούδια αγάπης και ακούγαμε αυτά τα τραγούδια που σου βάζω στη σημερινή λίστα και πονάγαμε ακόμα περισσότερο! Υπέροχες εποχές και όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, το νιώθω σαν να είναι μόλις χθες!

Οι 5 πιο ρομαντικές ταινίες όλων των εποχών που δεν χορταίνω να βλέπω

12 τραγούδια για τον Άγιο Βαλεντίνο

Οι μουσικές μου επιλογές είναι λίγο μιξ, ενημερώνω εξαρχής. Σου βρήκα 12 αγαπημένα ερωτικά τραγούδια, που άκουγα 15 χρονών και τα ακούω μέχρι σήμερα και όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι στο ίδιο cd, πώς και γιατί μην με ρωτάς.

PexelsTotal Eclipse of the hearth

Η τραγουδάρα! Μελωδία, ρυθμός, φωνάρα, πόνος, όλα! Με αυτό το τραγούδι χορεύαμε στα πάρτι τότε! Λατρεμένο που πια ακούω τυχαία στο ράδιο όταν οδηγώ και ενθουσιάζομαι σαν να το ακούω πρώτη φορά.

Still Loving you

Το τραγούδησαν οι scorpions, αν και ένα metal συγκρότημα, τους αγαπούσα πάντα για τις μπαλάντες τους. Αυτή είναι η πιο ερωτική και ξεχωριστή στην καρδιά μου.

The way you look tonight

Τραγούδι που αγάπησα από την ταινία «ο Γάμος του καλύτερού μου φίλου». Η αλήθεια είναι ξεχωρίζω την ακαπέλλα εκτέλεση του πρωταγωνιστή. Όπως και να είναι παραμένει πάντα ένα υπέροχο τραγούδι.

Trista Pena

Μελαγχολικό και ρομαντικό και διατηρώντας πάντα την ταυτότητα του Gipsy του συγκροτήματος, το ακούω πάντα με αυτό το βίντεο και ταξιδεύω!

Wonderful tonight

Ένας ύμνος στην αγάπη. Μελωδικό και ασύγκριτα ερωτικό, ένα τραγούδι που λατρεύουμε να ακούμε ξανά και ξανά.

When a man loves a woman

Αυτό, δεν θέλει περισσότερες συστάσεις. Κάπως έτσι είναι ο έρωτας, σε κάνει να χάνεις τα λογικά σου και το τραγούδι αυτό είναι η απόδειξη, από όλες τις εκδοχές και στιχουργικά και μουσικά και ο τρόπος που το τραγούδησαν!

Nights in white satin

Από την κασετίνα των παλιών και αγαπημένων. Έρωτας στα καλύτερά του. Απερίγραπτο.

Where do I begin

Παλιό τραγούδι που πολλοί μπορεί να μην γνωρίζουν γι’αυτό το βάζω στη λίστα μου. Αγαπημένο πολύ και αυτό.

Una Noche mas

Ο ορισμός του ταξιδιάρικου τραγουδιού, κλείσε όλα τα φώτα και άσε ένα κερί ανοιχτό και το τραγούδι να παίζει δυνατά. Επίτρεψέ του να σε ταξιδέψει όπου θες εσύ. Δεν έχω ιδέα τι λέει αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι με αγγίζει βαθύτατα. Θα ήθελα να σηκωθώ να χορέψω, να αγαπήσω και να αγαπηθώ υπό τους ήχους του.

What are the chances

Για όλους εκείνους τους πονεμένους ανεκλπήρωτους έρωτες η ματαίωσή των ποιων πονάει τόσο.

El corazon

Σκέφτομαι θάλασσες, μια υπέροχη προσωπική μας στιγμή, χαλάρωση, αγάπη, έρωτα χωρίς όρια, όταν ακούω αυτό το τραγούδι. Πολύ πολύ αγαπημένο και φουλ ερωτιάρικο.

Foolish Games

Πάρα πολύς πόνος! Λιώσιμο στο repeat για μήνες μπορεί και χρόνια. Λατρεμένο τραγούδι μπορεί και όλων των εποχών και χαίρομαι που δεν το έχω βαρεθεί ακόμα μετά από τόσα χρόνια.

Η λίστα για τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια για τον Άγιο Βαλεντίνο είναι πολύ μεγάλη, χωρίζεται σε νέα, σε ελληνικά, σε χορευτικά, τόσες κατηγορίες αγαπημένων ερωτικών τραγουδιών, αυτά ήταν τα πιο αγαπημένα μου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα 12 πιο αγαπημένα μου ερωτικά τραγούδια όλων των εποχών εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα