ΣΥΡΙΖΑ: Τα κανάλια έδωσαν βήμα στον ρατσισμό

21:24 17/2/2016 - Πηγή: iPop

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί σφοδρότατη κριτική και επιτίθεται στα ιδιωτικά κανάλια που επέλεξαν την Τετάρτη να προβάλλουν το video που τράβηξε ο Η. Κασιδιάρης κατά την διάρκεια της επίθεσης που έκαναν βουλευτές της Χρυσής Αυγής στον Πάνο Καμμένο

εντός της Βουλής.

«Η πλειοψηφία των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών επέλεξε σήμερα να δώσει βήμα στον ρατσισμό, τις ύβρεις, την τραμπούκικη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής. Προέβαλαν το βίντεο που τραβήχθηκε παράνομα, από κινητό τηλέφωνο χρυσαυγιτών βουλευτών, κατά τη διάρκεια, μάλιστα, μιας κεκλεισμένων των θυρών, για εθνικούς λόγους, συνεδρίασης της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Η δικαιολογία ότι, δήθεν, η προβολή τέτοιων συμβάντων γίνεται με σκοπό την καταδίκη τους, μόνο ως υποκριτική μπορεί να χαρακτηριστεί».

Ο Χρήστος Παππάς και ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέβασαν τους τόνους και αποκάλεσαν προδότες τον Π. Καμμένο, αλλά και τους επιτελείς των ενόπλων δυνάμεων που ήταν παρόντες.

Χρησιμοποίησαν απαξιωτικά σχόλια εναντίον των προσφύγων και μεταναστών, ενώ αποκάλεσαν τις ένοπλες δυνάμεις «Φιλιππινέζες των μεταναστών».

The post ΣΥΡΙΖΑ: Τα κανάλια έδωσαν βήμα στον ρατσισμό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα