Σύντομα επιστρέφει το ΔΝΤ στην Αθήνα- Τι είπε εκπρόσωπός του Ταμείου;

18:45 3/3/2016 - Πηγή: iPop

Δεν ζητάει τίποτα παραπάνω από τα συμφωνηθέντα το ΔΝΤ, ήταν η άποψη που εξέφρασε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος του Ταμείου, Jerry Rice, σημειώνοντας παράλληλα πως η αποστολή του Ταμείου θα επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα.

«Οι απόψεις μας δεν έχουν ουσιαστικά αλλάξει από το καλοκαίρι, όταν έγινε η αρχική συμφωνία. Πράγματι δεν ζητούμε οτιδήποτε

επιπλέον σε ό,τι αφορά τους συμφωνημένους στόχους», είπε πιο συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να δώσει ακριβή ημερομηνία για την επιστροφή της αποστολής του Ταμείου στην Ελλάδα για τις διαπραγματεύσεις, όμως είπε πως αυτή θα γίνει σύντομα.

Νωρίτερα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, χαρακτήρισε αδικαιολόγητες τις απαιτήσεις του ΔΝΤ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χουλιαράκης, είπε πως οι απαιτήσεις του ΔΝΤ για τη λήψη περαιτέρω οικονομικών μέτρων από την πλευρά της ελληνικής Κυβέρνησης, καθώς και οι εκτιμήσεις εκπροσώπων του Ταμείου, για ανάγκη περικοπών στις συντάξεις, δε μπορούν να δικαιολογηθούν.

Και ο υπουργός Οικονομικών όμως, Ε. Τσακαλώτος έκανε λόγο για την σκληρή στάση του ΔΝΤ. «Το ΔΝΤ κρατά πολύ σκληρή στάση και δημιουργεί πολιτικά και οικονομικά προβλήματα».

The post Σύντομα επιστρέφει το ΔΝΤ στην Αθήνα- Τι είπε εκπρόσωπός του Ταμείου; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα