Συνταγή της επιτυχίας: 6 απλές συμβουλές των High achievers! Τι κάνουν συστηματικά αυτοί που πετυχαίνουν;

19:26 13/10/2022 - Πηγή: iPop

Βρήκα και μάζεψα σήμερα σε αυτό το άρθρο 6 πιο κοινές συνήθειες πετυχημένων ανθρώπων. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτήν τη ζωή. Σύμφωνα με τον Tony Robbins, τον coach των μεγιστάνων, η επιτυχία έχει μια συνταγή η οποία δεν είναι μυστική. Το απίστευτο είναι ότι οι πολύ πετυχημένοι άνθρωποι, αν τους κάνεις την κατάλληλη ερώτηση και δεν ροκανίσεις τον χρόνο τους άσκοπα συνήθως θα σε βοηθήσουν σε αυτό που θες να μάθεις. Αν, λοιπόν, ρωτάς τι συνήθειες είχαν και έφτασαν

στον στόχο τους, θα εντυπωσιαστείς από την απάντηση που θα σου δώσουν. Επίσης, σημαντικό είναι ότι οι συνήθειες αυτές είναι κοινές για τους περισσότερους που έχουν πετύχει εκεί έξω.

Υπάρχει συνταγή στην επιτυχία;

Ποιες είναι οι αρχές και οι συνήθειες που μοιράζονται όσοι κατοικούν στο ψηλότερο κομμάτι της κορυφής; Σήμερα θα μιλήσουμε για εκείνους που από το μηδέν δημιούργησαν ό,τι έφτιαξαν, εντελώς αυτοδημιούργητοι!

Μπορεί να ψάχνουμε συχνά στο google: Τη συνταγή της επιτυχίας και πώς να γίνουμε πλούσιοι, ή πώς να βγάλω λεφτά, γυρεύοντας απαντήσεις σε ανθρώπους που μπορεί να μην έχουν ιδέα πώς γίνεται αυτό. Στα βιβλία αυτοβοήθειας άνθρωποι που το έκαναν να συμβεί έχουν γράψει όλη τη διαδικασία που τους βοήθησε να φτάσουν στο απώτερό τους. Δεν κρατούν μυστικά, δοκιμάζουν πράγματα και περιμένουν να λάβουν διαφορετικά αποτελέσματα. Ακόμα και αν φάνε τα μούτρα τους, σηκώνονται και συνεχίζουν.

FreepikΟι 6 συνήθειες πετυχημένων ανθρώπων που δίνουν αποτελέσματαΕίναι αιώνιοι μαθητές! Δεν σταματούν ποτέ να αυτοβελτιώνονται και να μαθαίνουν νέα πράγματα. Ξέρουν και είναι αποφασισμένοι ότι δεν είναι παντογνώστες και το φάσμα των πραγμάτων που γνωρίζουν και είναι καλοί είναι περιορισμένο. Αν κάτι δεν το γνωρίζουν, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να προσλάβουν κάποιον. Στα πλαίσια της μάθησης μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό, όπως το να μάθουν κάποιες νέες λέξεις, ή κάποιο νέο άθλημα ακόμα και μέσω διαδικτύου και φυσικά η ακρόαση podcast και ηχητικών βιβλίων αντί για μουσική στις μετακινήσεις τους. Φυσικά, δεν λείπει από το μενού και η ανάγνωση βιβλίων αυτοβοήθειας και βιογραφίες άλλων πετυχημένων ανθρώπων.Ακούν περισσότερο παρά μιλούν. Χρησιμοποιούν μάλιστα τον «κανόνα ακρόασης 5:1». Δηλαδή σε ομαδικά περιβάλλοντα, για κάθε λεπτό που μιλούσαν, οι εκατομμυριούχοι άκουγαν για πέντε λεπτά. Αυτό τους βοήθησε να ενισχύσουν τις εργασιακές τους σχέσεις και να αποκτήσουν μια σειρά από διαφορετικές απόψεις για ένα δεδομένο θέμα. Μάλιστα οι περισσότεροι αναζητούν ενεργά ανατροφοδότηση από τους άλλους καθημερινά, τόσο εντός όσο και εκτός του χώρου εργασίας.Εργάζονταν κατά μέσο όρο 50 ώρες την εβδομάδα. Αλλά δεν λειτουργούν μόνοι τους. Πολλοί πέτυχαν επειδή εστίασαν στα δυνατά τους σημεία και βρήκαν έναν τρόπο να αναθέσουν σε τρίτους τις αδυναμίες τους. Αν δεν διαθέτουν ένα skill το αναθέτουν, σε κάποιον που είναι εξαιρετικός σε αυτό, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στην ευρύτερη εικόνα και να έχουν περισσότερο χρόνο και διανοητική ενέργεια για να την εκτελέσουν. Το να περιτριγυρίζονται από ανθρώπους που μοιράζονταν το όραμά τους, κατέστησε δυνατή την απόσταση με τους στόχους τους.Dream big! Πολλοί από τους πετυχημένους χρησιμοποιούν μια στρατηγική που ονομάζω «Drem-setting». Κάθισαν και έγραψαν πώς έμοιαζε η ιδανική, τέλεια ζωή τους 10 χρόνια στο μέλλον.Δίνουν προτεραιότητα στην υγεία τους. Η καλή υγεία μεταφράζεται σε μακροζωία, που σημαίνει περισσότερος χρόνος για τη δημιουργία της επιτυχίας. Μια γυναίκα που είναι πολύ πετυχημένη, πάλευε με το βάρος της για χρόνια. Μια μέρα, αποφάσισε να περπατά ένα χιλιόμετρο την ημέρα. Μετά από ένα μήνα, αυξήθηκε στα δύο χιλιόμετρα και μετά στα τρία. Μέχρι που έφτασε να έχει τρέξει τρεις μαραθώνιους. Απέδωσε την ενέργειά της, την εστίαση και την ορμή της να πετύχει εν μέρει σε αυτούς τους αυξητικούς στόχους φυσικής κατάστασης που άλλαξαν τη ζωή της.Φτιάχνουν την τύχη τους μόνοι τους. Βλέπουν ευκαιρίες παντού, ακόμα και στις κρίσεις. Η επιμονή δημιουργεί ευκαιρίες και η τύχη έρχεται τελικά σε όσους δεν παρατούν ποτέ τα όνειρα και τους στόχους τους.

Αυτή είναι η νούμερο ένα δεξιότητα που χρειάζεσαι για την επαγγελματική σου επιτυχία

Τελικά πού είναι το δύσκολο

Διαβάζοντάς τα ξανά αυτά τα 6 tips καταλαβαίνω ότι δεν είναι κάτι δύσκολο αυτό που κάνουν οι άνθρωποι αυτοί. Απλά είναι πολύ στοχευμένοι στο στόχο τους και αυτό φέρνει αποτέλεσμα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Συνταγή της επιτυχίας: 6 απλές συμβουλές των High achievers! Τι κάνουν συστηματικά αυτοί που πετυχαίνουν; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα