Σαν σκηνές από την ταινία Matrix. Μια κοινωνία που σαπίζει…«Έχε στο νου σου στο παιδί»

18:06 13/10/2022 - Πηγή: iPop

Βιασμός παιδιού στον Κολωνό. Μαστροπεία με την σύμφωνη γνώμη των γονέων. Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη για άλλη μια φορά! Θα μου πεις από πιο συννεφάκι μας ήρθες; Δεν ήξερες ότι ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος; Δεν ήξερες ότι υπάρχει βρωμιά παντού; Σοκαρισμένη τώρα που ξεσκεπάζονται τα πράγματα, που τα ονομάζουμε όλα με το όνομά τους, που μπορείς να βρεις μόνος σου την αλήθεια και όχι εκεί που θέλουν να σου την σερβίρουν. Δεν έχεις το δικαίωμα να πεις ότι δεν γνώριζες, ότι κανείς δεν σου είπε.

Βιασμός παιδιού στον Κολωνό

Τα παιδιά ρε αλήτες; Και εσείς που τα φέρατε στον κόσμο, που υποτίθεται

ότι θα τα προστατεύατε και θα φροντίζατε για να είναι ασφαλή με κάθε τρόπο; Και εσείς οι άλλοι οι δήθεν ευυπόληπτοι οικογενειάρχες, μεροκαματιάριδες, αλληλέγγυοι, «πιστοί χριστιανοί»*. Πώς σηκώσατε ρε ανδρείκελα τα βρωμόχερά σας πάνω στο παιδί, πώς με ποιο δικαίωμα; Το γεγονός ότι οι γονείς ήταν ανίκανοι να προφυλάξουν το παιδί τους, είναι άλλο κεφάλαιο.

Εσύ που βιάσες ένα παιδί πώς λέγεσαι; Εσύ που έστειλες μήνυμα για να βιάσεις ένα 12χρονο παιδί πώς ονομάζεσαι; Ποια τιμωρία πιστεύεις ότι σου αξίζει να πάρεις για αυτό που έκανες;

Πώς ξεπλένεται όλη αυτή η βρωμιά από την ψυχή αυτού του πλάσματος που μαύρισε για πάντα; Φυσικά καταστράφηκε και όσο και αν επενδύσουν πάνω του και δουλέψουν οι ειδικοί, οι ψυχολόγοι, οι γιατροί πώς θα είναι το αύριο γι’αυτό το παιδί;

Μια κοινωνία θυμωμένη, αηδιασμένη, απαυδισμένη

Που παρόλα αυτά μένει με τα χέρια σταυρωμένα, να κάθεται να σχολιάζει στο Twitter, στο λαϊκό δικαστήριο, τα πεπραγμένα χωρίς να προχωρά σε δράση. Θα μου πεις τι να κάνουμε δηλαδή, αφού υπάρχει η δικαιοσύνη. Αυτό είναι το πρόβλημα. Ότι οι παιδοβιαστές και βιαστές και δολοφόνοι είναι έξω, ενώ σήμερα έπρεπε να σαπίζουν και να βλέπουν το φως του ήλιου πίσω από τα κάγκελα.

Είμαστε θυμωμένοι και εξαγριωμένοι με την κυβέρνηση, με την αντιπολίτευση, με την εκκλησία γιατί ο 53χρονος πήγαινε στη εκκλησία. Μάλιστα, αυτό είναι το κριτήριο λοιπόν. Τα επιχειρήματα που πετάς, φρόντισε να έχουν μια λογική. Δεν το καταλαβαίνεις ότι με αυτόν τον τρόπο αποσυντονιζόμαστε όλοι από το πραγματικό πρόβλημα;

Καλλιτέχνες, πολιτικοί, ηθοποιοί ακόμα και παπάς, ήταν μέσα στους ανθρώπους που όπως βγήκε στις ειδήσεις ήταν από τους ανθρώπους που άπλωσαν τα χέρια τους στο 12χρονο παιδί. Όλοι αυτοί που μπορεί να θαυμάζεις, θαρρώντας ότι είναι κάτι σημαντικό, επειδή έχουν ένα «όνομα», έχουν φτάσει σε αυτό το εξευτελιστικό σημείο να βιάσουν ένα παιδί.

Κάθε τόσο θα συμβεί κάτι που θα μας ταρακουνήσει

Η μάνα που σκοτώνει τα παιδιά της, η μάνα και ο πατέρας που πληρώθηκαν για να βιάζουν σιχάματα το παιδί τους. Οι γονείς-τέρατα, που βιάζουν τα ίδια τους τα παιδιά κατ’ εξακολούθηση. Η οδηγός που πήρε ένα αυτοκίνητο στα χέρια της και αφαίρεσε μια ανθρώπινη ζωή. Δηλαδή από δω και πέρα θα ζει με αυτό το βάρος, ότι σκότωσε άνθρωπο. Οι άλλοι ότι βίασαν ένα παιδί, οι άλλοι ότι εν γνώση τους πληρώθηκαν για να τους βιάζουν το παιδί τους.

Όλα αυτά μας ταρακουνούν για ένα μήνα μαξ και μετά συνεχίζουμε κανονικά τη ζωή μας. Σαν να μην έγιναν ποτέ όλες αυτές οι αθλιότητες. Λες και τα παιδιά ξαφνικά σταμάτησαν να βιάζονται, να αφαιρούνται ανθρώπινες ζωές.

Δεν βγαίνει κανένα συμπέρασμα από αυτό το κείμενο. Μηδέν εις το πηλίκο. Δεν μπορώ να αποδεχτώ ότι έτσι είναι ο κόσμος και εμείς είμαστε τόσο ανίσχυροι να τον αλλάξουμε. Κάποιες φορές νιώθω ότι ξυπνάω σε ένα περιβάλλον Matrix και αυτός είναι ένας λόγος να νιώθω απογοήτευση.

Κανείς δεν είναι τέλειος και αυτό είναι δεδομένο. Ο καθένας έχει τον δικό του αγώνα και την διαδρομή του προς το φως. Με την ελπίδα να αλλάξει κάποτε αυτός ο κόσμος Κεμάλ.

Γιατί στις μεγάλες δίκες της Ελλάδας η κοινή γνώμη γίνεται πάντα ένα;

*Ας πάψει πια αυτή η καραμέλα. Το ότι πήγε και έβγαλε φωτογραφίες στην εκκλησία, δεν το κάνει χριστιανό. Ας μάθουμε κάποτε να ξεχωρίζουμε την εκκλησία, τον παπά, τον Χριστό από όλα αυτά. Η πίστη είναι κάτι εντελώς προσωπικό και δεν χωράει σαν επιχείρημα σε κανένα επίπεδο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σαν σκηνές από την ταινία Matrix. Μια κοινωνία που σαπίζει…«Έχε στο νου σου στο παιδί» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα