Συνταγή για τη Μεγάλη Παρασκευή: Κεφτέδες από πλιγούρι χωρίς λάδι!

17:00 30/4/2021 - Πηγή: iPop

Μεγάλη Παρασκευή και πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα νηστεύουν και το λάδι. Ακόμα κι αν νομίζεις ότι οι επιλογές σου είναι μόνο νερόβραστα λαχανικά κάνεις λάθος! Υπάρχουν τόσες πολλές νόστιμες συνταγές που μπορείς να φτιάξεις χωρίς λάδι, ενώ φυσικά μπορείς να κάνεις πολλά φαγητά που σου αρέσουν, χωρίς να βάλεις λάδι. Η σημερινή μας πρόταση είναι κεφτέδες από πλιγούρι, πεντανόστιμοι για όλη την οικογένεια!

Τα υλικά που θα χρειαστείς:1 φλιτζάνι
βρασμένο πλιγούρι2 φέτες ψωμί μουσκεμένο2 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένοΑλατοπίπερο1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό

Νηστίσιμη σαλάτα με ρεβίθια και σταφίδες χωρίς λάδι!

Πώς θα φτιάξεις τους κεφτέδες από πλιγούρι;Ξεκινάμε με το να βράσουμε το πλιγούρι με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.Αφού το βράσουμε και το σουρώσουμε, το προσθέτουμε σε ένα μπολ με όλα τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής μας.Ζυμώνουμε το μείγμα και αφήνουμε για λίγη ώρα να ξεκουραστεί.Εάν είναι πολύ ρευστή η συνταγή, προσθέτουμε λίγη ακόμα τριμμένη φρυγανιά, κάποιο πίτουρο ή λίγο αλεύρι,Πλάθουμε τους κεφτέδες με τα χέρια μας και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στον φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

Εύκολη και νόστιμη συνταγή για μαγειρίτσα που δεν μπορεί να λείπει από το πασχαλινό τραπέζι! 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Συνταγή για τη Μεγάλη Παρασκευή: Κεφτέδες από πλιγούρι χωρίς λάδι! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα