5 φράσεις που πρέπει να αρχίσεις να λες στον εαυτό σου για να πάρεις δύναμη και να καταλάβεις την αξία σου!

13:55 30/4/2021 - Πηγή: iPop

5 πράγματα που πρέπει να αρχίσεις να λες στον εαυτό σου, 5 φράσεις που θα σε κάνουν να πιστέψεις πιο πολύ σε σένα, 5 τρόποι να καταλάβεις έστω και λίγο πόσα αξίζεις.

Να σε αγαπάς, να σε σέβεσαι και να σε φροντίζεις. Πριν ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο γύρω σου, ασχολήσου με τον εαυτό σου και κατάλαβε ότι αξίζεις και μάλιστα αξίζεις πολλά. Όλες εκείνες τις φορές που πιάνεις τον εαυτό σου να έχει αρνητικά συναισθήματα, να ασχολείται με ασήμαντα πράγματα και με τοξικούς ανθρώπους, να μην έχει δύναμη να συνεχίσει, πες αυτές τις 5 φράσεις και πίστεψέ τες πραγματικά. Πάρε δύναμη και συνέχισε

τη μέρα σου!

10 φράσεις που θα σε βοηθήσουν να μην ξεχνάς πόσο δυνατή είσαι

5 φράσεις που πρέπει να αρχίσεις να λες στον εαυτό σου

«Αξίζω όλα τα καλά και θετικά που θα βρεθούν στο δρόμο μου»

Πίστεψέ το και θα σου συμβεί. Γιατί όντως μόνο θετικά πράγματα σου αξίζουν και καθετί τοξικό δεν πρέπει να υπάρχει στη ζωή σου. Όταν το πεις και το πιστέψεις πραγματικά θα σου συμβεί!

«Αξίζω την ειλικρίνεια, τον σεβασμό, την αφοσίωση»

Εσύ μπορεί να τα δείχνεις όλα αυτά στους άλλους, αλλά εκείνοι σε σένα; Μην δέχεσαι να συναναστρέφεσαι και να περιβάλλεσαι από ανθρώπους που δεν σε σέβονται, δεν είναι ειλικρινείς μαζί σου και δεν σου δείχνουν πίστη και αφοσίωση.

10+1 συμβουλές απ’ τον Λέο Μπουσκάλια που θα σου αλλάξουν τη ζωή και την αντίληψή σου για την αγάπη

«Μόνο εγώ είμαι υπεύθυνος για τη ζωή μου»

Μόνο εσύ ευθύνεσαι για καθετί που κάνεις κι εσύ πρέπει να παίρνεις τις αποφάσεις για τη ζωή σου, από τις πιο μικρές έως και τις πιο σημαντικές. Όταν το κάνεις πράξη και δεν αφήνεις τους άλλους να παρεμβαίνουν και να αποφασίζουν για σένα, τότε να δεις που θα προσελκύσεις και την ευτυχία.

Freepik

«Αν κάτι με πονά, το βγάζω από τη ζωή μου»

Ό,τι σε πληγώνει, ότι είναι τοξικό για σένα, ό,τι σου προκαλεί αρνητικά συναισθήματα δεν έχει θέση στη ζωή και την καθημερινότητά σου. Φρόντισε όλα αυτά να τα απομακρύνεις από κοντά σου, γιατί δεν σου αξίζουν, είτε είναι άνθρωποι, είτε συνήθειες, είτε ασχολίες.

«Το να ζω αληθινά και ευχάριστα είναι πιο σημαντικό από το να ευχαριστώ τους άλλους»

Μήπως τόσα χρόνια προσπαθείς να ευχαριστήσεις περισσότερο τους άλλους παρά τον ίδιο σου τον εαυτό; Βάζεις τους υπόλοιπους σε προτεραιότητα και ξεχνάς τις ανάγκες σου; Το να βάλεις στο επίκεντρο τον εαυτό σου δεν σημαίνει πως είσαι εγωιστής, αλλά πως επιλέγεις να σε φροντίσεις και να ζήσεις αληθινά και πιο ευχάριστα. Κάν’ το πράξη!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 5 φράσεις που πρέπει να αρχίσεις να λες στον εαυτό σου για να πάρεις δύναμη και να καταλάβεις την αξία σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
5 φράσεις που πρέπει να αρχίσεις να λες στον εαυτό σου για να πάρεις δύναμη και να καταλάβεις την αξία σου!,