Τι να προσέχεις αν ο σκύλος μένει μέσα στο σπίτι;

10:46 23/8/2020 - Πηγή: iPop

Μήπως και ο δικός σου σκύλος μένει μέσα στο σπίτι σου; Αν ναι, τότε έχουμε κάτι που σίγουρα σε αφορά πολύ και πρέπει να ξέρεις για να μην υπάρξουν απρόοπτα. 

Από τη στιγμή που ο σκύλος σου μπήκε στη ζωή σου δεν μπορείς να τον αποχωριστείς ούτε λεπτό. Το κάνεις βέβαια αναγκαστικά τις ώρες που δουλεύεις, όμως, τις υπόλοιπες θες να τις περνάς μαζί του. Στην αρχή σκεφτόσουν πώς όταν μεγαλώσει

λίγο θα τον αφήνεις να κοιμάται στο μπαλκόνι, αλλά πλέον ούτε που το συζητάς. Ξέρεις, όμως, ότι υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέχεις αν ο σκύλος μένει μέσα στο σπίτι; Αυτά, πρέπει να τα τηρείς κατά γράμμα για να μπορείτε να έχετε μία αρμονική και χωρίς προβλήματα συμβίωση.

Ποια είναι αυτά που πρέπει να προσέχεις αν ο σκύλος μένει μέσα στο σπίτι;Η θέση του κρεβατιού του: Η θέση του κρεβατιού του σκύλου σου ή του μαξιλαριού στο οποίο κοιμάται να είναι μακριά από πρίζες, πόρτες ή αεραγωγούς.Το υλικό του κρεβατιού ή του μαξιλαριού του: Το καλύτερο θα ήταν να προτιμήσεις να είναι φτιαγμένο από αδιάβροχο ύφασμα το οποίο δεν λερώνει και πλένεται εύκολα στο πλυντήριο.Αν έχεις κουβέρτα επάνω στο κρεβάτι του πρέπει να είναι πάντα καθαρή! Πλένε την τουλάχιστον 2 φορές τη βδομάδα σε υψηλή θερμοκρασία για να σκοτώνονται όλα τα βακτήρια και τα μικρόβια που μπορεί να έχει επάνω της.Μη του αλλάζεις θέση στα πράγματα συνεχώς: Αφού αποφάσισες ο σκύλος σου να μένει μέσα στο σπίτι, βρες και το συγκεκριμένο σημείο που θα το κάνει. Μην αλλάζεις θέση συχνά όχι μόνο στο κρεβάτι αλλά και στα μπολ που έχεις για το φαγητό και το νερό του.Αν είναι η εποχή που αλλάζει δόντια μη ξεχνάς να του δίνεις ακόμα και τις βραδινές ώρες ένα παιχνίδι ή ένα κόκκαλο να μασάει. Επειδή τα ούλα του τον τρώνε είναι ικανός αν δεν έχει παιχνίδι να μασουλήσει ότι βρει μπροστά του.

Αναλυτικός οδηγός για τη σωστή περιποίηση του σκύλου σου στο σπίτι! 

PixabayΠροσοχή!

Μη ξεχάσεις να κατεβάσεις και το gadget που σου συστήσαμε για να βλέπεις τι κάνει ο σκύλος σου όταν είναι μόνος του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Διάβασε ακόμα:

Έτσι, θα εκπαιδεύσεις τον σκύλο σου να μείνει μόνος στο σπίτι!

Photo: Pexels

Το άρθρο Τι να προσέχεις αν ο σκύλος μένει μέσα στο σπίτι; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα