Συνταγή για extra τραγανές φτερούγες κοτόπουλου με σκόρδο και παρμεζάνα – Η μυστική σως που θα τις απογειώσει

15:21 19/1/2023 - Πηγή: iPop

Φτερούγες κοτόπουλου με σκόρδο και παρμεζάνα. Μια συνταγή που θα λατρέψεις εσύ και η οικογένεια σου. Αναζητάς ένα γρήγορο γεύμα; Το βρήκες! Ίσως η ιδέα του να δοκιμάσεις τη συγκεκριμένη συνταγή στο σπίτι να σου φαίνεται κάπως δύσκολη, αλλά η τραγανή επικάλυψη του κοτόπουλου θα σε ανταμείψει. Αν εφαρμόσεις αυτή τη μέθοδο για το ψήσιμό του θα τη λατρέψεις και θα επιστρέφεις σε αυτή ξανά και ξανά.

Φτιάχνουμε τραγανές φτερούγες κοτόπουλου με πεντανόστιμη σως!

Φτερούγες κοτόπουλου με σκόρδο και παρμεζάνα: Τα υλικά που θα χρειαστείς900 γρ. φτερούγες κοτόπουλου
με κόκαλα1/4 φλιτζάνι φυτικό λάδιΑλάτι Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι8 κουταλιές λιωμένο βούτυρο4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες2 κ.σ. φρεσκοκομμένο μαϊντανό3/4 φλιτζάνι φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα και ακόμα λίγη για το σερβίρισμα1 κουτ. κόκκινες νιφάδες πιπεριούCaesar dressing

Εύκολη συνταγή για πικάντικο κοτόπουλο Arrabbiata

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° και στρώνουμε ένα μεγάλο φύλλο λαδόκολλας. Ρίχνουμε τις φτερούγες, τις λαδώνουμε και τις αλατοπιπερώνουμε. Τις μεταφέρουμε σε έτοιμη μεταλλική σχάρα και τις ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές, περίπου 50 λεπτά.Φτιάχνουμε τη σάλτσα: Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε μαζί το λιωμένο βούτυρο, το σκόρδο, τον μαϊντανό, την παρμεζάνα και τις νιφάδες κόκκινης πιπεριάς. Προσθέτουμε τις φτερούγες μέχρι να καλυφθούν εντελώς.Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και σερβίρουμε με Caesar dressing.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Συνταγή για extra τραγανές φτερούγες κοτόπουλου με σκόρδο και παρμεζάνα – Η μυστική σως που θα τις απογειώσει εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα