Πώς μία makeup expert κάνει κάθε βάση για μακιγιάζ να φαίνεται φυσική; Χρήσιμα tips για να απογειώσεις το beauty look σου

14:14 19/1/2023 - Πηγή: iPop

Ενώ το foundation είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα μακιγιάζ, οι περισσότεροι δεν επιθυμούμε το τελικό αποτέλεσμα να μοιάζει με σοβά πάνω στο δέρμα μας. Ακόμα κι αν διαβάζεις «φυσικό αποτέλεσμα» πάνω στο ταμπελάκι, δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρη, ακόμα κι αν έχεις βρει την τέλεια απόχρωση. Ο μοναδικός άνθρωπος που μπορείς να εμπιστευτείς; Ο εαυτός σου, γι’ αυτό ακριβώς θα μάθεις σήμερα να βάφεσαι εντελώς φυσικά.

Υπάρχει ένα γρήγορο hack που μπορείς να κάνεις οποιοδήποτε προϊόν βάσης να φαίνεται πιο φυσικό και να αναμειγνύεται

ακόμα καλύτερα. Μπορεί να ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά η διάσημη makeup artist Jillian Dempsey ορκίζεται σε αυτό. 

Τόσο καιρό βάφεσαι λάθος! Η make up artist της Hailey Bieber αποκαλύπτει την must τεχνική για contouirng και γίνεται viral στο TikTok

Πώς θα φαίνεται το μακιγιάζ φυσικό; Όλα τα μυστικά!

«Το foundation μπορεί να είναι ένα εκνευριστικό προϊόν, καθώς ταλαιπωρεί τους περισσότερους που αναζητούν την τέλεια απόχρωση», υποστηρίζει η Dempsey. Ακόμα κι αν συναντήσεις ένα ευρύτερο φάσμα αποχρώσεων, μοναδικά χαρακτηριστικά όπως οι υποτόνοι μπορούν να κάνουν τη διαδικασία σου πιο δύσκολη. 

«Οι άνθρωποι θα δοκιμάσουν να εφαρμόσουν πολλούς διαφορετικούς τύπους ή αποχρώσεις του foundation και αντί να δημιουργήσουν έναν ομοιόμορφο τόνο, καταλήγει να μοιάζει με το δέρμα στο περίπου, και αυτό δεν είναι ποτέ αυτό που θέλεις», προσθέτει. «Για όσους αναζητούν το σωστό χρώμα για τον τύπο και τον τόνο του δέρματός τους, συνιστώ να συνδυάσεις οποιοδήποτε πολύ χρωματιστό foundation για μια προσωπική εφαρμογή».

Επιπλέον, αντί να φοράς μόνο το foundation σου, μπορείς να προσθέσεις λίγο από αυτό στην ενυδατική σου και να το αναμείξεις.

Κι όμως υπάρχει τρόπος να μην λερωθείς ποτέ ξανά από μάσκαρα ή eyeliner! – 5 κόλπα για να παραμείνει το μακιγιάζ των ματιών σου στη θέση του

Pexels

Et voilà: Η makeup artist του «Emily in Paris» αποκαλύπτει όλα τα beauty secrets για να πετύχεις το iconic parisian look της σειράς

Το ίδιο ακριβώς μπορείς να κάνεις και με το concealer: Απλώς ταμπονάρεις λίγο concealer στο πίσω μέρος του χεριού σου και το ανακατεύεις με το ενυδατικό προϊόν σου. Στη συνέχεια, εφάρμοσε το concealer όπου σου ταιριάζει, είτε κάτω από τα μάτια, είτε πάνω από τις ατέλειες. 

Για όσους έχουν ξηρό δέρμα, αυτό μπορεί ακόμη και να βοηθήσει να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου ελαστική όλη την ημέρα. Ορισμένες φόρμουλες foundation και concealer είναι φυσικά ενυδατικές, αλλά άλλες μπορούν να στεγνώσουν το δέρμα καθώς περνούν οι ώρες. Αυτό το κόλπο θα σε βοηθήσει να αποφύγεις το ξεφλούδισμα και το σπάσιμο του μακιγιάζ, καθώς και θα ενθαρρύνει το φυσικό φινίρισμα. 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πώς μία makeup expert κάνει κάθε βάση για μακιγιάζ να φαίνεται φυσική; Χρήσιμα tips για να απογειώσεις το beauty look σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα