Συνεχίζονται οι έρευνες για την τραγωδία στην Αθηνών- Λαμίας (Video)

19:19 27/2/2017 - Πηγή: iPop

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για την ακριβή αιτία του τρομερού δυστυχήματος το οποίο έλαβε χώρα την Κυριακή στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας και συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η Porsche, η οποία έπεσε πάνω στο σταθμευμένο όχημα, έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα απ’ την σύγκρουση να χάσουν τη ζωή τους 4 άτομα.

Την έρευνα του τροχαίου έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας, σε μια προσπάθεια να «ρίξει φως» στα αίτια της τραγωδίας.

Οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους κι εξετάζουν

το υλικό απ’ τις κάμερες ασφαλείας της εθνικής οδού.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η Porsche έτρεχε με πάνω από 200 χλμ, ενώ σημαντικό ρόλο στην πρόκληση του δυστυχήματος φέρεται να διαδραμάτισε η απειρία οδηγού, διότι δεν συνήθιζε να οδηγάει καθημερινά αυτοκίνητο τέτοιων κυβικών.

Θυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε στο 83ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.

Απ’ τη σύγκρουση των δύο οχημάτων έχασαν την ζωή τους η μητέρα και το παιδί που βρίσκονταν στο σταθμευμένο όχημα, αλλά και οι δύο επιβάτες της Porsche.

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τη μητέρα η οποία έχασε τη ζωή της. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ξάδερφος του συζύγου της, Γιώργος Κωνσταντινίδης, στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, η γυναίκα ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος.

Το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της οικογένειας είναι καταρρακωμένο και δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία. Συγκλονισμένοι δηλώνουν και οι γείτονες της οικογένειας, η οποία είχε μετακομίσει στην Αθήνα τον τελευταίο χρόνο.

Νέο video- ντοκουμέντο απ’ το σημείο της σύγκρουσης:

Ταυτοποιήθηκε η σορός του οδηγού της Porsche

Από τα πρώτα λεπτά μετά το τραγικό δυστύχημα οι αρχές γνώριζαν από τις πινακίδες της Porsche πως ήταν ιδιοκτησίας του επιχειρηματία, ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων Jumbo. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας είχε δώσει το αυτοκίνητο στον 24χρονο γιο του ο οποίος κατεθυνόταν μαζί με συνομήλικο φίλο του προς την Αράχωβα για ολιγοήμερες διακοπές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οδηγός της Porsche ήταν ο Γιώργος Βακάκης, 24 ετών, γιος του Απόστολου Βακάκη και συνοδηγός ήταν ο στενός φίλος και συνεργάτης του Ανδρέας Γεωργακόπουλος.

The post Συνεχίζονται οι έρευνες για την τραγωδία στην Αθηνών- Λαμίας (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνεχίζονται, Αθηνών- Λαμίας,synechizontai, athinon- lamias