Τα φανταστικά ζώα δραπέτευσαν στην πόλη! Η μαγεία επέστρεψε απ’ την J. K. Rowling

17:41 27/2/2017 - Πηγή: iPop

Αν νόμιζες πως η μαγεία χάθηκε, κάνεις λάθος! Η μαγεία είναι ολοζώντανη και επιστρέφει στα χέρια σου μέσα απ’ το νέο βιβλίο της αγαπημένης J. K. Rowling «Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται»! Ένα βιβλίο το οποίο θα σε ξαναγήσει στον φανταστικό κόσμο της μαγείας, εκεί όπου οι νόμοι και τα έθιμα της «κρυφής κοινότητας» των μάγων θα σε ταξιδέψουν για λίγο μακριά απ’ την πραγματικότητα!

Το iPop.gr σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις ένα απ’ τα τρία αντίτυπα του βιβλίου, το οποίο

υπόσχεται να σε καθηλώσει με το χιούμορ και την οπτική του απέναντι στο μαγικό σύμπαν.

Πώς θα πάρετε μέρος στον διαγωνισμό;

Μπορείτε να διεκδικήσετε ένα απ’ τα 3 αντίτυπα του βιβλίου «Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται» κάνοντας like και share στο προφίλ σας στο Facebook το σχετικό post που θα βρείτε στη σελίδα του iPop.gr στο Facebook.

Το βιβλίο σηματοδοτεί το σεναριακό ντεµπούτο της J. K. Rowling, η οποία κουβαλώντας «στις πλάτες της» τη σειρά βιβλίων με πρωταγωνιστή τον Χάρι Πότερ, μπλέκεται για ακόμα μια φορά με τη μαγεία, αλλά μ’ έναν διαφορετικό τρόπο! Όπως, άλλωστε, έχει δηλώσει και η ίδια η συγγραφέας, αν και το story τοποθετείται στο ευρύτερο σύμπαν των μαγισσών και των μάγων, το νέο βιβλίο δεν είναι ούτε prequel ούτε sequel του Χάρι Πότερ, αλλά μια ανάπτυξη του κόσμου της μαγείας!

Δες το trailer της ταινίας η οποία κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο:

Το story:

Νέα Υόρκη, 1926

Μια εποχή κι ένας τόπος όπου οι πράξεις µιας οµάδας ανθρώπων… και πλασµάτων… θα καθορίσουν τη µοίρα των πολλών. Ο µαγικοζωολόγος Νιουτ Σκαµάντερ µόλις έχει φτάσει στην πόλη µε την πρόθεση να µείνει µόνο για λίγο. Όταν όµως η µαγική βαλίτσα του χάνεται και κάποια από τα φανταστικά ζώα του δραπετεύουν στην πόλη, ο κίνδυνος είναι προ των πυλών…

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η J.K. Rowling είναι γνωστή για τη συγγραφή της πολυβραβευμένης σειράς περιπετειών µε ήρωα τον Χάρι Πότερ, η οποία αποτελείται από εφτά βιβλία τα οποία έχουν πουλήσει περισσότερα από 450 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, έχουν μεταφραστεί σε 79 γλώσσες και έχουν γυριστεί 8 κινηματογραφικές ταινίες από τη Warner Bros. µε τεράστια επιτυχία.

Έχει γράψει επίσης τρία συνοδευτικά βιβλία της σειράς, τα δικαιώματα των οποίων διατίθενται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, τα «Το Κουίντιτς ανά τους αιώνες» και «Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται» (τα έσοδα και των δύο τίτλων διατίθενται υπέρ του φιλανθρωπικού ιδρύματος Comic Relief), καθώς και το «Οι ιστορίες του Μπιτλ του Βάρδου» (τα έσοδα διατίθενται υπέρ του δικού της φιλανθρωπικού ιδρύµατος Lumos).

Η συγγραφέας έχει γράψει ακόμα το μυθιστόρημα για ενηλίκους «Ένας ξαφνικός θάνατος», καθώς και, µε το ψευδώνυµο Robert Galbraith, τα τρία βιβλία της αστυνοµικής σειράς µε ήρωα τον Κόρµοραν Στράικ, τα οποία πρόκειται να διασκευαστούν και να προβληθούν από το BBC.

The post Τα φανταστικά ζώα δραπέτευσαν στην πόλη! Η μαγεία επέστρεψε απ’ την J. K. Rowling appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα