Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Κολωνίας – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

13:13 1/3/2016 - Πηγή: iPop

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο της Κολωνίας, όταν μια γυναίκα επιχείρησε να περάσει από την ασφάλεια του αεροδρομίου, χωρίς να ελεγχθεί, πυροδοτώντας μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, άνδρες των αρχών ασφαλείας του αεροδρομίου της Κολωνίας, προχώρησαν σε εκκένωση τμημάτων του αεροδρομίου το πρωί της Τρίτης, καθώς μια γυναίκα αγνώστων στοιχείων, εντοπίστηκε να κινείται στους διαδρόμους προσγείωσης και απογείωσης αεροσκαφών.

Cologne Airport has been evacuated in a security

alert https://t.co/HyQMUmITuk pic.twitter.com/RYTM0p7I7e

— Daily Mirror (@DailyMirror) March 1, 2016

Σύμφωνα με τον Independent, αξιωματούχοι των δυνάμεων ασφαλείας του αεροδρομίου της Κολωνίας, δήλωσαν πως ο τερματικός σταθμός 1 και ο τερματικός σταθμός 2 εκκενώθηκαν, όταν μία γυναίκα κατάφερε, να προσπεράσει τον χώρο ελέγχου του αεροδρομίου, φτάνοντας τελικά στο χώρο απογείωσης αεροσκαφών. Η εκκένωση του Tερματικού Σταθμού 2, βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη ενώ έχει ήδη ξεκινήσει μια εκτεταμένη έρευνα από την ομοσπονδιακή αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φόβοι της ασφάλειας που συνδέονται με την κρίση την προσφυγική κρίση, αποτελεί ένα σημαντικό θέμα στην Κολωνία συγκεκριμένα, έπειτα από τα επεισόδια σεξουαλικών επιθέσεων που σημειώθηκαν εναντίον γυναικών από πρόσφυγες αραβικής και αφρικανικής καταγωγής, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

The post Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Κολωνίας – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συναγερμός, Κολωνίας – Μεγάλη,synagermos, kolonias – megali