Συμβουλές που κάθε makeup artist θέλει να ξέρεις!

14:29 2/7/2017 - Πηγή: iPop

Όσο καλά και αν πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε την τέχνη του makeup και όσα κομπλιμέντα δεχόμαστε από το φιλικό μας περιβάλλον, παρόλα αυτά πάντα κοιτάμε να δούμε τι νέες συμβουλές έχουν να μας δώσουν οι makeup artist.

Οι παρακάτω συμβουλές τις Trish McEvoy, διάσημης makeup artist θα σου δείξουν πως να πετύχεις το απόλυτο look, που βλέπεις στις επαγγελματικές φωτογραφίσεις.

1. Το πιο σημαντικό εργαλείο είναι ένας καλός καθρέφτης

Χρειάζεσαι έναν που να έχει φως και κλίση προς τα πάνω, ώστε να μπορείς

να σηκώσεις το πηγούνι σου κοιτάζοντας προς τα κάτω στον καθρέφτη. Είναι η καλύτερη θέση για να εφαρμόσεις το μακιγιάζ στα μάτια σου.

2. Τοποθέτησε πρώτα το μακιγιάζ στα μάτια σου

Με το μακιγιάζ των ματιών, είσαι αναγκασμένη να έχεις σκιά ή μάσκαρα κάτω από τα μάτια σου. «Όταν καθαρίζεις αυτό, αφαιρείς το μακιγιάζ του προσώπου και πρέπει να προσπαθήσεις να το διορθώσεις, πράγμα που απαιτεί χρόνο και ίσως να μην λειτουργήσει», εξηγεί ο McEvoy, διάσημος makeup artist. Εύκολη λύση: Κάνε το μακιγιάζ του προσώπου μετά από τα μάτια.

3. Εάν τα πινέλα σου αφήνουν σημάδια στο πρόσωπο, μάλλον κάτι κάνεις λάθος

Όταν πλένετε τα πινέλα, πλύνετε μόνο τις τρίχες και μην βάζετε στο νερό και το μεταλλικό μέρος. Όταν το νερό εισέλθει εκεί, μαλακώνει την κόλλα με την πάροδο του χρόνου, και τελικά το πινέλο σας θα αρχίσει να μαδάει τρίχες, προειδοποιεί ο McEvoy. Επίσης: «Τίποτα δεν αντικαθιστά σαπούνι και νερό για λεπτομερή καθαρισμό των πινέλων.»

4. Όταν είσαι κουρασμένη, μην προσπαθείς να το καλύψεις

Είναι δελεαστικό να κρύβεσαι πίσω από το concealer, αλλά ο McEvoy λέει: Θα σε κάνει να φαίνεσαι ακόμα πιο κουρασμένη. Διάλεξε ελαφριά makeup, όπως μια κρέμα ΒΒ, ένα ρουζ σε απαλό χρώμα και ένα lip gloss.

5. Βάζεις λάθος το highlighter

Το ξέρουμε ότι έχεις δει αμέτρητα tutorial στο YouTube για την σωστή εφαρμογή του highlighter, αλλά ακόμα δεν έχεις καταφέρει εκείνο το look που βλέπεις παντού στα περιοδικά. Η McEvoy συμβουλεύει να εφαρμόσεις το highlighter σε ένα τριγωνικό ισότοπο ανάποδα κάτω από τα δύο μάτια. «Τον αποκαλώ Τρίγωνο του Φωτός, που φωτίζει το μέτωπο του προσώπου, δίνοντάς του μια πληρέστερη και νεότερη όψη και τονίζει ακόμα την περιοχή των ζυγωμάτων».

Photo: GettyΔιάβασε επίσης:

Tα must κραγιόν για φέτος το Καλοκαίρι!

The post Συμβουλές που κάθε makeup artist θέλει να ξέρεις! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα