Συμβουλές για σένα που θες να περάσεις καλά Χριστούγεννα χωρίς να χάσεις χρόνο

17:51 23/12/2015 - Πηγή: iPop

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε αφού είναι μόλις δύο μέρες μακριά. Βέβαια, φέτος τις γιορτές τα προβλήματα σου είναι δύο. Τι θα κάνεις για να μην πάρεις θερμίδες και φυσικά πως θα προλάβεις να διαχειριστείς το χρόνο σου αφού έχεις πολλά να κάνεις αλλά και δουλεύεις και θα έχεις επισκέψεις.

Μικρά tips που θα σε κάνουν να βρεις την ισορροπία που ψάχνεις τα φετινά Χριστούγεννα:Βάλε
πρόγραμμα: Αν έχεις πρόγραμμα μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Οπότε πάρε μολύβι και χαρτί και σημείωσε όλα όσα έχεις να κάνεις.Προσκάλεσε φίλους στο σπίτι και φτιάξτε μαζί γλυκά: Από τη μια θες να δεις τους φίλους σου και από την άλλη θες να φτιάξεις γλυκά. Τέλεια, κάνε τα και τα δύο μαζί. Έτσι θα κερδίσεις χρόνο.
Μην τρως ότι βρεις μπροστά σου: Αφού φτιάξεις τα γλυκά σου δε χρειάζεται να τα φας όλα ούτε, όμως, τα μισά. Πρόσεχε την διατροφή σου γιατί είναι σίγουρο πως θα κάνεις καταχρήσεις. Μην ξεσπάς τα νεύρα σου στο φαγητό αυτό σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι λύση.
Γίνε ξανά παιδί: Το να τρέξεις να χορέψεις και να χαρείς έχει διπλό όφελος στον οργανισμό σου. Θα σε βοηθήσει να χάσεις θερμίδες, ενώ παράλληλα θα σου ανεβάσει την διάθεση στα ύψη.

The post Συμβουλές για σένα που θες να περάσεις καλά Χριστούγεννα χωρίς να χάσεις χρόνο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα