#iwillprotectyou! Πως ένα hashtag άλλαξε τη ζωή μιας μικρής μουσουλμάνας που τρομοκράτησε ο Ντόναλντ Τραμπ

16:21 23/12/2015 - Πηγή: iPop

Το hashtag #iwillprotectyou χρησιμοποίησαν μέλη των στρατιωτικών υπηρεσιών και βετεράνοι του στρατού για να καθησυχάσουν ένα μικρό κορίτσι πως δε θα απελαθεί, μετά από τις προτάσεις για απαγόρευση των μουσουλμάνων που έκανε πριν από λίγες μέρες ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε κάνει έκκληση να απαγορευτεί προσωρινά η είσοδος μουσουλμάνων στις ΗΠΑ, μέχρι οι εκπρόσωποι της χώρας να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει, με αφορμή την επίθεση στο San Bernardino

«Μέχρι

να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει, δεν γίνεται να υπάρχουν θύματα στη χώρα μας από επιθέσεις ατόμων, τα οποία δηλώνουν πίστη στο Τζιχάντ. Αν γίνω Πρόεδρος των ΗΠΑ, θα κάνω την Αμερική και πάλι σπουδαία», ήταν τα λόγια του υποψηφίου για την Προεδρία των ΗΠΑ.

Η μητέρα της μικρής Sofia, Melissa Yassini, τόνισε πως μια μέρα που επέστρεψε στο σπίτι της νωρίτερα, είδε την οκτάχρονη κόρη της να πακετάρει τα πράγματα της.

«Είχε αρχίσει να βάζει όλα τα αγαπημένα της αντικείμενα σε μια μεγάλη τσάντα για να τα έχει έτοιμα σε περίπτωση που έρθει ο στρατός και μας απομακρύνει από τα σπίτια σας» έγραψε η μητέρα της Σοφία Facebook.

Επίσης κ.Yassini πρόσθεσε αναφερόμενη στην κόρη της:

«Έχει ελέγξει την κλειδαριά της πόρτας πολλές φορές, μέχρι να έρθω, όπως μου είπε» και σημείωσε: «Αυτό είναι η τρομοκρατία. Κανένα παιδί στην Αμερική δεν αξίζει να αισθάνεται έτσι».

Η Kerri Peek, μια βετεράνος του στρατού είδε την ιστορία στο διαδίκτυο και τρομοκρατήθηκε.

«Ήμουν ξύπνια ολόκληρη την νύχτα» δήλωσε και πρόσθεσε «είμαι μητέρα και θέλω να προστατεύσω όποιο παιδί νιώθει φόβο».

Ιδιαίτερα στεναχωρημένη η Kerri Peek σκέφτηκε πως κάτι έπρεπε να κάνει για να κάνει το κορίτσι να αισθανθεί ασφαλής.

Αναρωτήθηκε πως θα μπορούσε να κάνει το μικρό κορίτσι να καταλάβει πως κανένας στρατιώτης δε θα την διώξει από το σπίτι της και έγραψε ένα μήνυμα στο οποίο έλεγε:

Ως μαμά και ο στρατιώτης και θα έρθω να σας προστατεύσω.

Ζήτησε παράλληλα από τους φίλους της να της συμπαρασταθούν και έφτιαξε το hashtag, #iwillprotectyou.

«Δημοσιεύστε μια εικόνα σας με τη στολή με το hashtag #iwillprotectyou. Πρέπει να κάνουμε τα παιδιά να καταλάβουν ότι κανείς δε θα τα πειράξει, ότι είναι ασφαλής εδώ στην Αμερική» δημοσίευσε και τα σχόλια και οι αναρτήσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Sofia, as an American, Marine & father, your story breaks my heart. Do not fear, Sofia, we will protect you. #iwillprotectyou #marinecorps

— Anthony Raffety (@AnthonyRaffety) December 21, 2015

#iwillprotectyou because everyone has the right to feel safe and secure, regardless of their religion and culture

— Matthew Starnes (@artist_matt) December 23, 2015

#iwillprotectyou … My son and I both. pic.twitter.com/tkawPrtU2z

— Bajun Mavalwalla (@BajunMavalwalla) December 23, 2015

Don’t be scared Sofia #iwillprotectyou – my oath includes you and all families in our great nation – always. pic.twitter.com/nBmbfGIjLp

— Cristina Trecate (@CristinaTrecate) December 22, 2015

Military Members And Vets Launch #Iwillprotectyou After Muslim Child Says She’s Afraid https://t.co/GT6lXNamM0 pic.twitter.com/nwN0juf5p9

Jade Helm Commander (@Anomaly100) December 22, 2015

#iwillprotectyou Any race, religion, or ethnicity if you are an American, I will protect you till my dying breath pic.twitter.com/WElfTKkZLV

Josh (@That_Bama_Guy11) December 21, 2015

Sofia, you have our support! #iwillprotectyou pic.twitter.com/qtiYa460Jb

— Marcus Grodd (@marcusgrodd) December 21, 2015

The post #iwillprotectyou! Πως ένα hashtag άλλαξε τη ζωή μιας μικρής μουσουλμάνας που τρομοκράτησε ο Ντόναλντ Τραμπ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα