Χριστούγεννα με τους γονείς του ή με τους δικούς σου; Μην τσακωθείτε πάλι

18:55 22/12/2019 - Πηγή: iPop

Πώς θα περάσετε φέτος τις γιορτές με τον σύντροφό σου; Υπάρχει περίπτωση να κάνετε Χριστούγεννα με τους γονείς του, ενώ εσύ προτιμάς με τους δικούς σου; Τι θα κάνεις; 

Κάθε χρόνο τα ίδια. Που θα πάτε τις γιορτές, με ποιους θα φάτε μαζί στο ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς και τελικά θα περάσετε πάλι τα Χριστούγεννα

με τους γονείς του; Υπάρχει λύση για να μην τσακωθείτε!

Χωρίστε τις γιορτές

Για παράδειγμα, θα μπορούσατε τα Χριστούγεννα να τα περάσετε στους δικούς του και την πρωτοχρονιά στους δικούς σου ή το αντίστροφο. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι οι ημέρες των γιορτών είναι πολλές και σίγουρα θα βρείτε χρόνο να δείτε και τις δύο οικογένειες, γι’ αυτό δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεστε.

Βρεθείτε όλοι μαζί

Μια άλλη απλή λύση είναι να κάνεις εσύ ένα τραπέζι σπίτι σας είτε τα Χριστούγεννα είτε την παραμονή πρωτοχρονιάς που θα καλέσετε και τους δικούς σου και τους δικούς του και θα περάσετε όλοι μαζί αυτή τη μέρα. Έτσι δεν θα παραμελήσετε κανέναν. Φυσικά αν κάνει το τραπέζι αυτό η δικιά σου οικογένεια ή η δικιά του και είστε πάλι όλοι μαζί είναι το ίδιο. Σημασία δεν έχει σε ποιο σπίτι θα είστε, αλλά να είστε όλοι μαζί.

Εκεί που περνάτε πιο ωραία

Μπορεί και οι δύο οικογένειες να θέλουν να σας δουν. Όμως, είναι τέτοιες οι μέρες που πρέπει να περάσετε καλά και να μην καταπιεστείτε. Αν θέλετε να περάσετε τα Χριστούγεννα οι δυο σας είτε σπίτι σας είτε κάνοντας μια εκδρομή, τότε αυτό θα κάνετε. Αν περνάτε και οι δύο καλύτερα με τη μία από τις δύο οικογένειες, τότε την πιο σημαντική μέρα για εσάς, πχ των Χριστουγέννων, θα την περάσετε μαζί της. Αρκεί να το θέλετε και οι δύο και να μην υπάρχει παράπονο από τον ένα.

Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να το δείτε και οι δύο θετικά και ψύχραιμα. Δεν υπάρχει λόγος να βάλετε σε προτεραιότητα το ένα σόι, σίγουρα θα βρείτε μια λύση που θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Διάβασε ακόμα:

Γιατί η επιθυμία για σεξ αυξάνεται στις γιορτές;

Photos: Pexels

Το άρθρο Χριστούγεννα με τους γονείς του ή με τους δικούς σου; Μην τσακωθείτε πάλι  εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα