Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των υπαλλήλων κοινωνικών δομών στο υπουργείο Εργασίας

12:39 7/3/2016 - Πηγή: iPop

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας, πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές των δήμων, καταγγέλλοντας πως εδώ και έξι μήνες παραμένουν απλήρωτοι.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι των κοινωνικών δομών των δήμων, οι οποίοι ξεπερνούν τα 600 άτομα σε όλη τη χώρα, έχει λήξει η δίχρονη σύμβαση του ΕΣΠΑ, με την οποία είχαν προσληφθεί, χωρίς παρ’όλα αυτά να έχουν πληρωθεί. Πολλοί είναι οι εργαζόμενοι οι οποίοι τονίζουν πως βρίσκονται σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση, χωρίς να μπορούν να καλύψουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Ο

εκπρόσωπος των υπαλλήλων στις κοινωνικές δομές των δήμων, Παντελής Γούσσης, υπογραμμίζει πως παρ’όλες τις δεσμεύσεις της αναπληρώτριας υπουργού εργασίας Θεανώ Φωτίου για την άμεση πληρωμή των συμβασιούχων υπαλλήλων, ακόμη δεν έχουν πραγματοποιηθεί.

Σημειώνεται τέλος, πως οι διαμαρτυρόμενοι εργαζόμενοι ζητούν άμεσα τα δεδουλευμένα τους και υπογραμμίζοντας πως θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, περιμένοντας μια ικανοποιητική απάντηση από την αρμόδια υπουργό.

photo:Aris Oikonomou / SOOC

The post Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των υπαλλήλων κοινωνικών δομών στο υπουργείο Εργασίας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα