Μανιακός δολοφόνος σκόρπισε τον πανικό στην Αστόρια

11:50 7/3/2016 - Πηγή: iPop

Σάλος επικρατεί στην Αστόρια όπου ένας 23χρονος άνδρας πραγματοποίησε επίθεση. Την ζωή του έχει χάσει ένα άτομο και άλλα δύο τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα ο δράστης της επίθεσης έχει έχει συλληφθεί. Τραγικό θάνατο έχει βρει ένας 55χρονος ομογενής άνδρας ενώ για την σύλληψη του 23χρονο που φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα πραγματοποιήθηκε κινηματογραφική καταδίωξη.

Νεκρός είναι ο 55χρονος ομογενής Γεώργιος Πατούχας, ο οποίος

ήταν ιδιοκτήτης κάβας που βρίσκεται στην συμβολή της Steinway Street με το Astoria Boulevard.

Να σημειωθεί πως τραυματισμένος με σοβαρά εγκαύματα έχει βρεθεί και ένας 61χρονος άστεγος τον οποίο ο δράστης επιχείρησε να κάψει ζωντανό.

Βέβαια, η εγκληματική δράση του 23χρονου ξεκίνησε πριν την επίθεση κατά του αστέγου όταν μαχαίρωσε μια γυναίκα που ήταν στην 36η οδό στην Αστόρια.

Τι έχει συμβεί;

Στις 11:30 το πρωί η αστυνομία δέχτηκε κλίση στην οποία τονίσθηκε, ότι ο δράστης, Τζέιμς Πάτρικ Ντίλον, είχε μαχαίρωσε την 39χρονη. Η γυναίκα, αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Mount Sinai.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 3:09 το μεσημέρι (τοπική ώρα), οι αστυνομικοί εντόπισαν αιμόφυρτο στο κατάστημά του τον 55χρονο Έλληνα και βρήκαν στον περιβάλλοντα χώρο τραυματισμένο τον 61χρονο άστεγο.

Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να ανοίξουν πυρ εναντίον του 23χρονου τραυματίζοντάς τον στα πόδια.

The post Μανιακός δολοφόνος σκόρπισε τον πανικό στην Αστόρια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα