Στον κόσμο των phablets και η Google!

16:05 5/11/2014 - Πηγή: iPop

Μετά τα smartphones έρχονται τα phablets! Τα phablets είναι η νέα γενιά τηλεφώνων που συνδυάζει το τηλέφωνο αλλά και το tablet! Με άλλα λόγια κινητά με πολύ μεγάλες οθόνες. Μέχρι στιγμής έχουμε δει phablets από την Samsung αλλά και από την Apple. Και επειδή ζήλεψε η Google ετοιμάζει

τώρα το νέο της phablets. Η συσκευή αυτή ετοιμάζεται ακόμα και το project ονομάζεται Ara!

Οι μηχανικοί της Google εργάζονται πάνω στο project εδώ και 6 μήνες και τώρα είναι πρώτη φορά που μπορούμε να πάρουμε μια γεύση. Μάλιστα για μας το κάνει πιο δελεαστικό η Google δημοσίευσε και ένα βίντεο για την καινούργια του συσκευή. Στο βίντεο ο μηχανικός μας δείχνει πως ενεργοποιείται η εφαρμογή, πως κλειδώνει καθώς επίσης ανοίγει και μια εφαρμογή για να δούμε πως δουλεύει. Όπως επίσης και το τρόπο κατασκευής.:

Τι πρέπει να ξέρεις για το καινούργιο phablet;Πρώτα από όλα τα μοναδικό design αλλάζει ανάλογα τα γούστα. Το ωραίο «ψηφιδωτό» πίσω μέρος αλλάζει ανάλογα με τι σου αρέσει.Το νέο κινητό θα βγει σε 3 μεγέθη (mini,μεσαίο και μεγάλο)Το κινητό έχει κάμερα,οθόνη LED, πολύ καλά μεγάφωνα καθώς και υποδοχή για USBΤο φοβερό με αυτό το τηλέφωνο είναι ότι είναι συμβατό με διαφόρων ειδών μπαταρία, ώστε να άμα σου χαλάσει μια μπορείς να βρεις εύκολα κάποια άλληΜπορείς να επεξεργαστείς παλιές σου φωτογραφίες χαμηλής ποιότητας και να τς μετατρέψεις σε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας.

Το νέο κινητό θα είναι διαθέσιμο προς πώληση μετά τον Απρίλιο του 2015 και μέχρι τότε θα μαθαίνουμε όλο και περισσότερα πράγματα. Η τιμή ακόμα δεν έχει οριστεί αλλά οι υπεύθυνοι αναφέρουν ότι η τιμή θα είναι προσιτή.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

photo:daillymail.uk.com

The post Στον κόσμο των phablets και η Google! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα