Πρωτότυπες μολυβοθήκες που δεν κοστίζουν ούτε ένα Ευρώ

14:02 5/11/2014 - Πηγή: iPop

Φοιτητή, φοιτήτρια. Ξέχνα τα έξω και ξεκίνα να ανεβαίνεις τα πρωινά στη σχολή σου γιατί ξέρουμε ότι τα έχεις γράψει τα μαθήματα στα παλιά σου τα παπούτσια και σε λίγο καιρό θα τρέχεις να μαζεύεις σημειώσεις από όποιον γνωστό γνωστού βρεις. Αφού, γίνεις καλό παιδί και κόψεις τα ξενύχτια, αποφάσισε να συμμαζέψεις λίγο και το γραφείο σου και να βάλεις σε τάξη τα πεταμένα σου μολύβια και στυλό. Εμείς θα σε βοηθήσουμε! Δεν θα σου δείξουμε τον τρόπο να φτιάξεις μία αλλά περισσότερες μολυβοθήκες.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις τις μολυβοθήκες σου;

Μολυβοθήκη πρώτη:

Ένα τετράγωνο τρίφτηΈνα
χοντρό κομμάτι χαρτίΚόλλα μακράς διάρκειαςΚοπίδιΟύπα τοίχου

Μολυβοθήκη δεύτερη:

Σουβέρ από συμπιεσμένο χαρτί ή φελλόΤρυπάνιΚόλλα μακράς διάρκειαςΠώς θα φτιάξεις τις μολυβοθήκες σου;

Μολυβοθήκη πρώτη:

Κόψε το χαρτόνι σου στο σωστό μέγεθος για να χωράει στο πάνω κενό του τρίφτη σου.Βάλε αρκετή κόλλα στις άκρες του και πέρνα το από το κάτω άνοιγμα που είναι μεγαλύτερο για να φτάσει στο κάτω και να βουλώσει το κενό.Χρησιμοποιώντας ούπα τοίχου κρέμασε τον τρίφτη- μολυβοθήκη ανάποδα, όπως δείχνει η φωτογραφία στον τοίχο.

Μολυβοθήκη δεύτερη:

Βάλε αρκετά σουβέρ το ένα πάνω στο άλλο και κόλλησε τα μεταξύ τους με την κόλλα μακράς διάρκειας.Με το τρυπάνι και χρησιμοποιώντας μπροστά την κεφαλή που έχει μέγεθος ίσο με τη διάμετρο ενός μολυβιού κάνε αρκετές τρύπες στα σουβέρ.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

photos: topdreamer.com

The post Πρωτότυπες μολυβοθήκες που δεν κοστίζουν ούτε ένα Ευρώ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα