Όλα όσα δεν γνωρίζεις για τα νύχια σου

13:31 5/11/2014 - Πηγή: iPop

Σ’αρέσει να προσέχεις τα νύχια σου. Τα κόβεις, τα περιποιείσαι και φυσικά προσέχεις την διατροφή σου για να τα βλέπεις πάντα μακριά, υγιή και σκληρά. Υπάρχουν, όμως, κάποια πράγματα τα οποία σίγουρα δεν γνωρίζεις για τα νύχια σου. Εμείς, όμως, τα ψάξαμε, τα βρήκαμε και θα σου τα αποκαλύψουμε και εσένα γιατί, όπως ξέρεις σου τα λέμε όλα.

Πράγματα που σίγουρα δεν γνωρίζεις για τα νύχια σου!Το να έχεις παρανυχίδες είναι καλό: Οι παρανυχίδες που εσύ μισείς υπάρχουν για να σε προστατέψουν. Βρίσκονται στο συγκεκριμένο
σημείο για να προστατεύουν τα νύχια σου και να κρατούν υγιή.Τα γυναικεία νύχια μεγαλώνουν λιγότερο από τα αντρικά: Τα νύχια των γυναικών έχουν μέσο όρο ανάπτυξης ένα εκατοστό ανά εκατό ημέρες. Των αντρών, όμως, αναπτύσσονται δύο φορές περισσότερο από των γυναικών.Τα νύχια σου φανερώνουν αν είσαι υγιής: Τα πολύ μαλακά νύχια με ρωγμές και σημάδια υποδηλώνουν ότι κάτι στην υγεία σου δεν πάει καλά. Οπότε αν δεις αυτά τα σημάδια στα νύχια σου πρόσεχε και επισκέψου αμέσως κάποιο γιατρό.Το να δουλεύεις στον υπολογιστή κάνει καλό στα νύχια σου: Οι συχνές κινήσεις στα χέρια σου βοηθούν στο να αιματώνονται καλύτερα τα νύχια σου και έτσι να μεγαλώνουν γρηγορότερα.

Επιστροφή στην αρχική.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Όλα όσα δεν γνωρίζεις για τα νύχια σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα