Στον εισαγγελέα καταθέτει σήμερα ο συζυγοκτόνος της Κοζάνης

11:56 16/1/2016 - Πηγή: iPop

Σήμερα καταθέτει ενώπιον του εισαγγελέα και του αρμόδιου ανακριτή ο συζυγοκτόνος της Κοζάνης, ο 40χρονος Τάσος Τσιουχάρας αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, περιύβριση μνήμης νεκρού και παράνομη οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με την προσωρινή δικαστική απόφαση, η επιμέλεια των τριών ανήλικων παιδιών της άτυχης Ανθής, θα δοθεί στη μητέρα της, έως και τις 10 Φεβρουαρίου οπότε κι αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο 40χρονος Τάσος Τσιουχάρας δολοφόνησε

την γυναίκα του και την έθαψε στο χωράφι που ανήκε στον ίδιο. Στην συνέχεια, πέρασε με φρέζα ολόκληρο το χωράφι, για να μην δώσει στόχο, στους ιδιοκτήτες των διπλανών εκτάσεων και πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει την εξαφάνιση της.

Οι γονείς του Τάσου Τσιουχάρα , δήλωσαν σε πρόσφατη συνέντευξή τους σοκαρισμένοι με την πράξη του παιδιού τους. Συγκεκριμένα η μητέρα του δήλωσε: «Ντρέπομαι για το κακό που έκανε ο γιος μου. Δεν ήθελε να την αφήσει να φύγει. Αλλά δεν σκέφτηκε ούτε τα παιδιά».

Ο πατέρας του από την άλλη, δήλωσε πως δε θέλει να τον ξαναδεί, εκφράζοντας ωστόσο την πεποίθηση πως το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο: «Δεν έχω πρόσωπο να βγω έξω. Αυτό που έκανε δεν το ανέχομαι, δεν το συγχωρώ».

The post Στον εισαγγελέα καταθέτει σήμερα ο συζυγοκτόνος της Κοζάνης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα