Στηβ Μιλάτος: Παραπέμπεται σε δίκη για βιασμό το γνωστό μοντέλο

11:34 17/11/2022 - Πηγή: iPop

Παραπέμπεται σε δίκη για βιασμό ο γνωστός παίκτης reality και μοντέλο, Στηβ Μιλάτος με βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Συγκεκριμένα, το 30χρονο μοντέλο θα παραπεμφθεί σε δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Εφετείου Δωδεκανήσου αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού, που φέρεται να τελέστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 24ης Μαΐου 2022 στη Λίνδο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του dimokratiki.gr το δικαστικό συμβούλιο δεν υιοθέτησε την εισήγηση της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου για την απαλλαγή του και παρέπεμψε σε δίκη τον 30χρονο άνδρα, ο οποίος συνελήφθη μετά την καταγγελία μιας Αγγλίδας για βιασμό.

Όπως είχε παραδεχθεί και ο ίδιος σε πολλαπλές τηλεοπτικές του εμφανίσεις, με την κοπέλα είχαν γνωριστεί ενώ εργαζόταν στην υποδοχή καταστήματος στην Λίνδο. Ο ίδιος, μάλιστα, είχε υποστηρίζει πως είχαν συναινετική σεξουαλική επαφή, ενώ είχε αρνηθεί την κατηγορία του βιασμού.

Τι είναι το «χάπι βιασμού» και τι ακριβώς προκαλεί στον ανθρώπινο οργανισμό;

Αναλυτικά όσα είχε καταθέσει η 21χρονη για τον βιασμό στην Ρόδο:

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, τη Δευτέρα 23 Μαϊου γύρω στις 7 το απόγευμα η 21χρονη τουρίστρια επισκέφτηκε με την φίλη της στη Λίνδο προκειμένου να βγουν για τα γενέθλιά της. Λίγο μετά τις 12 το βράδυ βρέθηκαν σε ένα μαγαζί, όπου και συνάντησαν τον Στηβ Μιλάτο. Ο άγνωστος άνδρας, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, άρχισε να την παρενοχλεί λεκτικά ενώ ταυτόχρονα τους προσκαλούσε να πάνε μαζί του σε ένα άλλο κλαμπ.

Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται η ίδια στην κατάθεση της, ότι προσπαθούσε να πείσει και την φίλη της να ακολουθήσει, όμως εκείνη του εξήγησε ότι έχει σχέση και πως δεν επιθυμεί κάτι περισσότερο. Οι δύο κοπέλες τελικά τον ακολούθησαν, τότε η 21χρονη απομονώθηκε λίγο μαζί του προκειμένου να συζητήσουν. «Εκεί με φίλησε χωρίς την θέληση μου, ενώ ήμουν πολύ μεθυσμένη» κατέθεσε ενώπιον των αστυνομικών. Και συνέχισε: «Μετά έβαλε με βία τα δάχτυλα του μέσα στα γεννητικά μου όργανα. Εκεί φοβήθηκα και αφέθηκα στις ορέξεις του».

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, κατέβασε το παντελόνι του και του έκανε στοματικό έρωτα. «Δεν ήθελα να το κάνω, αναγκάστηκα να το κάνω γιατί φοβήθηκα». Μετά την τράβηξε, την γύρισε πλάτη με βία και προέβη σε σεξουαλική πράξη μαζί της χωρίς μάλιστα προφύλαξη. Η πράξη κράτησε περίπου 15 με 20 δευτερόλεπτα ενώ εκείνη του είπε να σταματήσει και να φύγει γιατί είχε τρομάξει.

Ο φερόμενος δράστης συνέχισε να την πιέζει, ζητώντας της να του κάνει στοματικό έρωτα, υποστηρίζει η νεαρή τουρίστρια. «Στη συνέχεια επειδή με ανάγκασε να του κάνω στοματικό έρωτα, βάζοντας μεγάλη πίεση, προκαλώντας μου πόνο, τον παρακάλεσα να σταματήσει για να φύγω. Στην αρχή δεν με άφηνε να φύγω αλλά όταν είδε ότι δεν θέλω άλλο, τότε μου είπε με άγριο ύφος, να σηκωθώ να φύγω. Έτρεχα πανικόβλητη να πάω στη παρέα μου».

Η 21χρονη αναφέρει στην κατάθεση της ότι συνάντησε κόσμο στη Λίνδο που προθυμοποιήθηκε να την βοηθήσει, προσφέροντας της νερό. Είπε δε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει κάνει κάποιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο που να αφορά περίπτωση βιασμού στην πατρίδα της και πως ουδέποτε συναίνεσε στην πραγματοποίηση σεξουαλικής πράξης.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Στηβ Μιλάτος: Παραπέμπεται σε δίκη για βιασμό το γνωστό μοντέλο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στηβ Μιλάτος, Παραπέμπεται,stiv milatos, parapebetai