TikTok Hack: Και αν σου πω ότι θα χρειαστείς μόνο 15 λεπτά από τον χρόνο σου και θα είναι σαν να έχεις τρέξει μια ώρα στον διάδρομο;

17:30 16/11/2022 - Πηγή: iPop

Το κόλπο στο TikTok που είδα πρόσφατα και άλλαξε εντελώς τον τρόπο που σκεφτόμουν τη γυμναστική, είναι αυτό που μοιράζομαι σήμερα μαζί σου. Θα το παραδεχτώ, όσο και αν το ξέρω ότι αυτό που θα πω δεν αρέσει γενικά στον κόσμο. Η αερόβια άσκηση είναι πολύ ωραία αλλά και τόσο βαρετή κάποιες φορές. Ειδικά αν δεν έχεις μαζί σου, μουσική, YouTube, βιβλίο, παρέα, την ώρα που κάνεις διάδρομο είσαι ικανός να θυμηθείς όλα τα λάθη που έκανες στην ζωή σου από τότε που πήγαινες νήπιο και πάλι να έχουν περάσει μόνο 10 λεπτά. Για κάποιους ανθρώπους

είναι πραγματική απόλαυση το αερόβιο σε σημείο που βάζουν τα αθλητικά και τρέχουν τεράστιες αποστάσεις. Σας θαυμάζω! Με όλα τα γράμματα κεφαλαία, αλλά εγώ βαριέμαι να τρέχω. Ξέρω το καλό που κάνει στην καρδιά αλλά η αλήθεια είναι ότι το κάνω με το ζόρι.

Το mindchanging κόλπο στο TikTok

Και μετά από αυτόν τον τεράστιο πρόλογο, θα σου πω για την ανακάλυψή μου! Είναι λοιπόν αυτή η τύπισσα στο TikTok που την βρήκα εντελώς τυχαία καθώς χάζευα, πόσο λατρεύω αυτές τις «aha moments» που ξαφνικά ανακαλύπτεις κάτι νέο και ο κόσμος σου αλλάζει εντελώς μετά από αυτό.

Η Lauren Kanski, υποστηρίζει ότι 15-30 λεπτά την ημέρα, μόνο άσκηση με kettlebell και μια διατροφή που είναι βασισμένη στην πρωτεΐνη, της δίνει το σωματικό αποτέλεσμα που της έδινε η πολύωρη αερόβια άσκηση.

Η διαφορά σε αυτού του είδους της άσκησης είναι η Μυϊκή ενδυνάμωση, η δύναμη, η γρήγορη απώλεια θερμίδων.

Μπορείς να αρχίσεις από χαμηλό βάρος και σταδιακά να αυξήσεις, όπως επίσης μπορείς να αυξήσεις και τις επαναλήψεις.

Τη δοκίμασα αυτού του είδους την άσκηση στο γυμναστήριο και είναι πολύ ωραία και καθόλου βαρετή. Η αλήθεια είναι ότι δίνει πολύ γρήγορα αυτή την αίσθηση της ευεξίας και πολύ γρήγορα.

@lauren_kanski

Replying to @jonathanwendling76 I start a new series tonight, come join me! #kettlebellswings #kettlebellcomplex

original sound – Shy @lauren_kanski

If you are looking for a program, come train with me! You can pull up my workouts at home or the gym, only need a few kettlebells and I teach you everything team Body & Bell on the Ladder app #kettlebellworkout #kettlebellswings

♬ YRN Remix – Bruno Mars Πάτα την αναζήτηση Kettlebell

Και ανακάλυψε όλους αυτούς που ανεβάζουν ασκήσεις και σωστό τρόπο να κάνεις τις ασκήσεις σου. Μια δοκιμή θα σε πείσει, η συνέπεια και φυσικά ταυτόχρονα η προσεγμένη διατροφή σου. Για περισσότερα ζήτα την εξειδικευμένη συμβουλή του προπονητή σου και του διαιτολόγου σου.

@hayleymadiganfitness

When you do a kettlebell swing correctly you’ll be suprised at the weight you can lift #kettlebellswing #kettlebell #exercisetips

♬ X&Y – Caity Baser

5 δοκιμασμένοι τρόποι που θα σε βοηθήσουν να βάλεις τη γυμναστική στη ζωή σου και να μη τη βγάλεις ποτέ ξανά

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο TikTok Hack: Και αν σου πω ότι θα χρειαστείς μόνο 15 λεπτά από τον χρόνο σου και θα είναι σαν να έχεις τρέξει μια ώρα στον διάδρομο; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
TikTok Hack,