Στις κάλπες οι Κύπριοι την Κυριακή

19:33 21/5/2016 - Πηγή: iPop

Στις κάλπες θα προσέλθουν την Κυριακή οι Κύπριοι για τις βουλευτικές εκλογές στην χώρα. 12 κόμματα και πολιτικοί σχηματισμοί διεκδικούν τις συνολικά 56 έδρες της κυπριακής Βουλής.

543.000 είναι τα άτομα που έχουν δικαίωμα ψήφου και καλούνται να επιλέξουν τη νέα Κυβέρνηση.

Στις 23:00 το βράδυ της Κυριακής αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα.

Τα
μηνύματα των κομμάτων:

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού δήλωσε ενόψει των εκλογών:

«Ένας ισχυρός Δημοκρατικός Συναγερμός στη Βουλή, σημαίνει και μια ισχυρή κυβέρνηση, για να ολοκληρώσει το έργο που έχει ξεκινήσει.Ένα βήμα πριν από την καταστροφή. Το δίλημμα είναι αν θα συνεχίσουμε στον δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης ή αν θα ρισκάρουμε να γυρίσουμε πίσω».

Ο Πρόεδρος του ΑΚΕΛ έκανε έκκληση να προσέλθουν όλοι στις κάλπες και να ψηφίσουν το κόμμα που θα υποστηρίξει τα συμφέροντα των πολλών κι όχι των λίγων.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ τόνισε να ψηφίσουν το κόμμα για να πάει την Κύπρο μπροστά. «Με την ψήφο αποδοκιμάζουμε εκείνους που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία, εκείνους που δεν είχαν σχέδιο και μας κούρεψαν, που πήραν υπέρογκες χρηματοδοτήσεις από πολυεθνικές, καθώς και εκείνους που κρατούν τον λαό στο σκοτάδι και επιδιώκουν επαναφορά του Σχεδίου Ανάν και τη διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Τέλος το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατικών ΕΔΕΚ τονίζουν ότι οι αγώνες και η πολιτική διαδρομή του κόμματος «μας δίνουν το δικαίωμα να απευθυνθούμε στους πολίτες και να ζητήσουμε την ψήφο τους ,την οποία η ΕΔΕΚ θα τιμήσει και θα δικαιώσει. Μας κούρεψαν τις καταθέσεις και μας στέρησαν την ελπίδα, δεν μπορούν όμως να μας αφαιρέσουν το δικαίωμα να αγωνιζόμαστε για τη λευτεριά της πατρίδας, για το κοινωνικό κράτος και για τη νέα γενιά».

The post Στις κάλπες οι Κύπριοι την Κυριακή appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα