Η Kate Middleton με φόρμες και μαζεμένα μαλλιά σε αγωνιστικό ιστιοπλοικό

18:35 21/5/2016 - Πηγή: iPop

Χαλαρή, ντυμένη με τα αθλητικά της και τα μαλλιά ανακατεμένα από τον αέρα, η Kate Middleton Δούκισσα του Κέμπριτζ εμφανίστηκε στο Portsmouth για να πάρει μέρος σε αγώνες ιστιοπλοίας και να δείξει τις δεξιότητές της πάνω σε ένα ταχύπλοο μαζί με το υπόλοιπο πλήρωμα του Sir Ben Ainslie.

Η Kate μετά τον αγώνα, εμφανίστηκε δημόσια πριν μπει στο αυτοκίνητο που θα τη μετέφερε στο παλάτι, φορώντας ένα μαύρο τζιν,

μαύρο πουλόβερ και αθλητικά παπούτσια με γαλάζιες λεπτομέρειες. Τα μαλλιά της, ήταν δεμένα σε ένα χαλαρό πιάσιμο στο σβέρκο, μισοβρεγμένα μετά την περιπέτειά της στο νερό!

Η 34χρονη Kate, βγήκε στη δοκιμαστική διαδρομή της ομάδας του Τ-1 , ενός AC45 καταμαράν που θα αγωνιστεί στην επικείμενη εκδήλωση Louis Vuitton Αμερικής Cup World Series στην Πόρτσμουθ τον Ιούλιο.

Και ο Sir Ben ολυμπιονίκης ιστιοπλόος, που την υποδέχτηκε, ήταν τόσο εντυπωσιασμένος από τις ικανότητές της, που είπε ότι θα της δώσει μια θέση στην ομάδα του.

“Ήταν τέλειες οι συνθήκες πλου. Η Δούκισσα κυβέρνησε το σκάφος για κετή ώρα και τα παιδιά του πληρώματος ήταν όλα πραγματικά εντυπωσιασμένα με το πόσο καλά είχε αποπλεύσει”

Η Δούκισσα ήταν όλα τα χαμόγελα καθώς επιβιβάστηκε σε ένα από τα σκάφη του Ιστιοπλοϊκού πρωταθλητή και πήρε ένα χέρι βοηθείας για να φορέσει το κράνος της από τον ίδιο τον Sir Ben.

Η Δούκισσα φόρεσε ένα αδιάβροχο μαύρο τζάκετ ιστιοπλοίας και παντελόνι, έχοντας αλλάξει από το κομψό Alexander McQueen που φορούσε κατά την άφιξή της στο χώρο!

The post Η Kate Middleton με φόρμες και μαζεμένα μαλλιά σε αγωνιστικό ιστιοπλοικό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα