Βρέθηκε το μαύρο κουτί του αεροσκάφους της EgyptAir (Photos & Video)

15:06 21/5/2016 - Πηγή: iPop

Βρέθηκε το μαύρο κουτί του αεροσκάφους της EgyptAir, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail.

Δύτες ανέσυραν το μαύρο κουτί από τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Egypt Air και τώρα αναμένεται να δοθούν λύσεις στο μυστήριο της συντριβής του.

Μετά την αποκάλυψη ότι λίγο πριν εξαφανιστεί το αεροσκάφος της EgyptAir είχε σημάνει

συναγερμός για ύπαρξη καπνού, ο Αιγυπτιακός στρατός έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα πρώτα ευρήματα από την πτήση της EgyptAir.

O Mohammed Samir, εκπρόσωπος του Αιγυπτιακού στρατού είπε ότι οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν το πρωί του Σαββάτου και δείχνει προσωπικά αντικείμενα των επιβατών και τμήματα του αεροσκάφους.

Κομμάτια υφάσματος, λαμαρίνες, ένα σωσίβιο, ένα καλώδιο USB, κομμάτια από κάθισμα, η κουβερτούλα ενός μωρού, σε κάποια από τα ευρήματα μάλιστα διακρίνεται και το λογότυπο της αεροπορικής εταιρείας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Νωρίτερα, ερευνητές και ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Sebastien Barthe, επιβεβαίωσαν πως οι συναγερμοί καπνού ηχούσαν για σχεδόν τρία λεπτά επί του σκάφους πριν πέσει κατακόρυφα στη θάλασσα.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Sebastien Barthe, σχολίασε πως η έναρξη της λειτουργίας του συναγερμού «σημαίνει γενικά την έναρξη της φωτιάς», αλλά επέμεινε ότι τα πάντα είναι προς το παρόν «καθαρές εικασίες».

The post Βρέθηκε το μαύρο κουτί του αεροσκάφους της EgyptAir (Photos & Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα