Στην εντατική ο Ανδρέας Μικρούτσικος διασωληνωμένος

15:31 4/1/2020 - Πηγή: iPop

Λίγες μέρες μετά το θάνατο του Θάνου Μικρούτσικου βρέθηκε στην εντατική ο Ανδρέας Μικρούτσικος, έχοντας μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. 

Στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου νοσηλεύεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος φαίνεται να αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής, 3 Ιανουαρίου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μάλιστα στην εντατική ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ παραμένει εκεί ακόμα διασωληνωμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός παρουσιαστής υπέστη πνευμονικό

οίδημα, το οποίο τον οδήγησε σ’ αυτή την κατάσταση. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος φαίνεται να αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα και είναι πιθανό να υποβληθεί σε στεφανιογραφία. Η υγεία του 68χρονου παρουσιαστή φαίνεται να επιβαρύνθηκε μετά τον θάνατο του αγαπημένου του αδερφού, Θάνου Μικρούτσικου.

Οι συνεργάτες και συγγενείς του που βρίσκονται στο νοσοκομείο από χθες το βράδυ αναφέρουν, βέβαια, πως δεν πρόκειται για έμφραγμα. Οι πιέσεις των τελευταίων ημερών και η κακή ψυχολογία λόγω της απώλειας του αδερφού του οδήγησαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο νοσοκομείο. Φυσικά είναι λογικό το ψυχολογικό κομμάτι να επιδρά και το σώμα του, αφού η ψυχολογική του κατάσταση είναι ιδιαίτερα βεβαρημένη τον τελευταίο καιρό. Άλλωστε, και ο ίδιος φάνηκε ιδιαίτερα κατάκοπος την ημέρα της κηδείας.

Στο σχετικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου τονίζεται πως «Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μετά την πάροδο του 24ώρου».

Να θυμίσουμε πως ο γνωστός και αγαπημένος μουσικοσυνθέτης, Θάνος Μικρούτσικος, «έφυγε» από τη ζωή το προηγούμενο Σάββατο, νικημένος από τον καρκίνο, σκορπίζοντας θλίψη στους συγγενείς, τους φίλους, τους συναδέλφους αλλά και τους θαυμαστές του. Ο αδερφός του, Ανδρέας Μικρούτσικος, είναι ένας απ’ τους ανθρώπους που δεν έφυγε λεπτό απ’ το πλευρό του όλο αυτό τον καιρό.

Διάβασε, ακόμα, πώς αποχαιρέτησε τον αδερφό του ο Ανδρέας Μικρούτσικος:

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχαιρετά τον αδερφό του

Photo: Intimenews

Το άρθρο Στην εντατική ο Ανδρέας Μικρούτσικος διασωληνωμένος εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα