Στη Λέσβο η Αντζελίνα Τζολί

08:52 17/3/2016 - Πηγή: iPop

Τη Λέσβο θα επισκεφτεί τελικά σήμερα, Πέμπτη, η αγαπημένη ηθοποιός και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ, Αντζελίνα Τζολί.

Η Α. Τζολί αναμένεται να φθάσει στο νησί στις 10:00 το πρωί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το πρόγραμμά της θα περιλαμβάνει επίσκεψη των καταυλισμών προσφύγων στο Καρά Τεπέ και την Μόρια.

Το απόγευμα της Τετάρτης η Α. Τζολί συναντήθηκε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, ο οποίος της είπε στην αρχή της συνάντησής τους:

Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη ειδικά στα βόρεια σύνορα.

Γνωρίζω ότι επισκεφθήκατε τα κέντρα υποδοχής στον Πειραιά. Η κατάσταση εκεί είναι καλύτερη. Έχουμε 30.000 ανθρώπους που έχουν παγιδευτεί στην ελληνική ενδοχώρα λόγω ενεργειών χωρών της βαλκανικής οδού

Η Αντζελίνα Τζολί επισκέφθηκε την Τετάρτη κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στην Αθήνα και δήλωσε πως σκοπός της επίσκεψής της είναι να ενισχύσει το έργο της Ύπατης Αρμοστείας.

«Βρίσκομαι σήμερα εδώ προκειμένου να ενισχύσω τις προσπάθειες της Ύπατης Αρμοστείας, αλλά και της ελληνικής Κυβέρνησης, ώστε να επιταχυνθούν διαδικασίες της επείγουσας αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης».

Photo: Menelaos Myrillas / SOOC

The post Στη Λέσβο η Αντζελίνα Τζολί appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα