Αυτή είναι η αλήθεια για το πόσο συχνά αυνανίζονται οι άνδρες!

00:10 17/3/2016 - Πηγή: iPop

Ο αυνανισμός είναι ένα από τα πράγματα που μπορεί εύκολα να υποθέσει κανείς ότι συμβαίνει σε όλους τους άνδρες εξαιρετικά συχνά.

Μια νέα μελέτη όμως διαπιστώνει κάτι τελείως διαφορετικό: Μόλις το 57% των ανδρών δήλωσαν ότι αυνανίστηκαν τον τελευταίο μήνα.

Παρόλο που η αυτοϊκανοποίηση είναι κάτι πολύ φυσιολογικό, ενώ κρύβει οφέλη και για την υγεία, αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με έναν άνδρα που δεν αυνανίζεται τακτικά.

Για

παράδειγμα, όπως εξηγούν οι ερευνητές, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ένας άνδρας νιώθει ότι δεν το έχει ανάγκη λόγω της έντονης σεξουαλικής του ζωής. Για ορισμένους ανθρώπους το περισσότερο σεξ, οδηγεί σε λιγότερο αυνανισμό.

Η έρευνα, ωστόσο, διαπίστωσε ότι ένα 14-17% των ανδρών έχουν χαμηλή επιθυμία για σεξ και αυτοϊκανοποίηση λόγω χαμηλής τεστοστερόνης, άγχους, κατανάλωσης αλκοόλ και επιβαρυμένη υγεία.

Τέλος, οι ερευνητές σπεύδουν να καθησυχάσουν όσους ανησυχούν για τις επιπτώσεις του υπερβολικού αυνανισμού λέγοντας πως από την στιγμή που δεν επηρεάζει την δουλειά ή την σχέση, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

The post Αυτή είναι η αλήθεια για το πόσο συχνά αυνανίζονται οι άνδρες! appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
αυτή είναι ο άνδρας
Τυχαία Θέματα