Στη δημοσιότητα τα πρώτα ονόματα των θυμάτων των επιθέσεων στις Βρυξέλλες

17:03 23/3/2016 - Πηγή: iPop

Μια μέρα μόλις μετά τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώθηκαν στην «πρωτεύουσα» της Ευρώπης, στις Βρυξέλλες, το φως της δημοσιότητας βλέπει σιγά-σιγά η λίστα των θυμάτων, τα οποία έχασαν τη ζωή τους.

Με τις βελγικές εισαγγελικές αρχές να επισημαίνουν πως οι διαδικασίες για την αναγνώριση των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους, κατά τη διάρκεια των αιματηρών τρομοκρατικών επιθέσεων, που σημειώθηκαν την

Τρίτη 22 Μαρτίου, σε κεντρικά σημεία της βελγικής πρωτεύουσας, στη δημοσιότητα έρχεται σιγά-σιγά η τραγική λίστα με τα ονόματα των θυμάτων.

Το πανεπιστήμιο Saint Louis University των Βρυξελλών, αναφέρει ότι ένας από τους φοιτητές του, ο 20χρονος Leopold Hecht ήταν ανάμεσα στα θύματα των επιθέσεων. Συγκεκριμένα σε Facebook post, αναφέρεται ότι ο 20χρονος φοιτητής της Νομικής, Leopold Hecht βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα: «Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω για τον θάνατο του Leopold Hecht».

Leopold Hecht, Saint-Louis University Student, Killed At Maalbeek Station ISIS Bombing https://t.co/JwZBsWiD2X pic.twitter.com/DRAezEjWEx

— UJReview (@UJReview) March 23, 2016

Ο άτυχος 20χρονος φοιτητής περιγράφεται ως «ένα από τα άτυχα θύματα των βάρβαρων επιθέσεων της Τρίτης, 22 Μαρτίου στο σταθμό Maelbeek του μετρό» ενώ στα σχόλια του post αναφέρεται: «Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε την απογοήτευσή μας για την είδηση. Όλες οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους συγγενείς του».

Ακόμα δύο άτομα τα οποία βρίσκονται μεταξύ των θυμάτων αναγνωρίστηκαν, μέχρι στιγμής από τις βελγικές αρχές. Πρόκειται για την περουβιανής καταγωγής Adelma Tapia Ruiz και τον Olivier Delespesse.

Ο Olivier Delespesse, υπάλληλος της Ομοσπονδίας της Βαλλονίας-Βρυξελλών, έχασε τη ζωή του, κατά την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στο σταθμό του μετρό των Βρυξελλών Maelbeek, ενώ η 37χρονη Adelma Tapia Ruiz, είναι το πρώτο όνομα που δόθηκε στη δημοσιότητα, από τα θύματα της επίθεσης στο αεροδρόμιο Zaventem.

Η Adelma Tapia Ruiz, βρισκόταν στο αεροδρόμιο Zaventem, τη στιγμή της έκρηξης μαζί με τον Βέλγο σύζυγό της Christophe Delcambe και τις δίδυμες τετράχρονες κόρες τους, όλοι εκ των οποίων επέζησαν.

Disparition: Olivier DELESPESSE, passé par Maelbeek et n'est jamais arriver à son travail. #AttentatsdeBruxelles pic.twitter.com/Q4zFkeUpRN

Laura Borguet (@0palina) March 22, 2016

The post Στη δημοσιότητα τα πρώτα ονόματα των θυμάτων των επιθέσεων στις Βρυξέλλες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα