Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

14:16 23/12/2021 - Πηγή: iPop

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του στο διαδίκτυο, χωρίς την έγκρισή τους. Ο παρουσιαστής παραπέμφθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου» σε βαθμό κακουργήματος.

Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή,

ενώ έγινε γνωστό ότι πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα 27/12. Μέχρι τότε, θα παραμείνει στο κρατητήριο.

Επιπλέον, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας στο σπίτι όπως και στις ηλεκτρονικές συσκευές του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας. Οι πρώτες απαντήσεις

Νωρίτερα, ενώπιον των αστυνομικών έδωσε τις πρώτες του απαντήσεις για τα ροζ βίντεο μετά τη σύλληψή του, το απόγευμα της Τετάρτης, 22/12.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, να παραδέχθηκε ότι είχε αναρτήσει τα βίντεο χωρίς τη συγκατάθεσή της γυναίκας που τον κατήγγειλε, η οποία, μάλιστα, ήταν και κόρη φίλων του, ισχυριζόμενος, όμως, ότι τα «κατέβασε» μερικές ημέρες αργότερα.

Επιπλέον, στην κατάθεσή του είπε ότι «ανέβασα το συγκεκριμένο βίντεο το 2019. Είχα κάνει ένα κανάλι σε πλατφόρμα στο διαδίκτυο και ανέβασα αυτό το βίντεο. Σε λίγες μέρες, όμως, το κατέβασα».

Συνεχίζοντας ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να κατέθεσε ότι «δεν είναι δική μου ευθύνη το ότι το βίντεο συνεχίζει να υπάρχει. Δεν το έχω κάνει εγώ. Εγώ το είχα κατεβάσει, προφανώς κάποιος άλλος το έχει αναπαράξει».

Ο γνωστός παρουσιαστής δήλωσε έκπληκτος από το πόσο μεγάλη διάσταση έχει λάβει η υπόθεση που τον αφορά λέγοντας «δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει τόσος μεγάλος ντόρος».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα