Η ανακοίνωση των Coldplay για το μέλλον τους που δεν περιμέναμε

10:57 23/12/2021 - Πηγή: iPop

Και κάπως έτσι, μια Πέμπτη πρωί, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, οι Coldplay βάλθηκαν να μας ταράξουν. Σταματούν να γράφουν μουσική σε λίγα χρόνια, κι όχι δεν είναι κάποια φήμη, αλλά επίσημη ανακοίνωση του Chris Martin!

Όπως ανακοίνωσε ο frontman του συγκροτήματος, πρόκειται να σταματήσουν να γράφουν μουσική το 2025 και στη συνέχεια θέλουν να κάνουν μόνο περιοδείες.

Η ανακοίνωση έγινε στην παρουσιάστρια του BBC Radio

2, Jo whiley, σε μια ειδική εκπομπή.

Λοιπόν, ξέρω ότι μπορώ να σας το πω: Ο τελευταίος κανονικός μας δίσκος θα βγει το 2025 και μετά από αυτό νομίζω ότι θα κάνουμε μόνο περιοδεία. Ίσως να κάνουμε κάποιες συνεργασίες, αλλά ο κατάλογος των Coldplay, όπως τον ξέρετε, τελειώνει τότε

«Είναι πάντα πολύ αστείος και ποτέ δεν είμαι σίγουρη αν αστειεύεται ή αν μιλάει πολύ σοβαρά», ακούμε να λέει η παρουσιάστρια.

Θυμίζουμε ότι μέσα στο 2021 κυκλοφόρησε το «Music Of The Spheres», ενώ ο Martin τον Οκτώβριο είχε δηλώσει: «Θα κάνουμε 12 άλμπουμ. Γιατί είναι πολύ βαρύ να ετοιμάζεις τα πάντα σε ένα άλμπουμ. Το λατρεύω και είναι καταπληκτικό, αλλά είναι επίσης πολύ έντονη διαδικασία».

Παράλληλα, όμως, παραδέχθηκε ότι υπάρχει «πολύς δρόμος που πρέπει να διανύσουν» σχετικά με την εύρεση ενός εντελώς φιλικού προς το περιβάλλον τρόπου περιοδείας.

Οι Coldplay είχαν ανακοινώσει πρόσφατα έναν «πράσινο» τρόπο διεξαγωγής της περιοδείας τους, όπου το κοινό θα χοροπηδάει και θα τροφοδοτεί με ηλεκτρικό ρεύμα τις συναυλίες τους.

Coldplay και Πρίγκιπας Harry μαζί στη σκηνή για καλό σκοπό (Video)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η ανακοίνωση των Coldplay για το μέλλον τους που δεν περιμέναμε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα