Ο Γιώργος Καπουτζίδης τα είπε όλα μέσα σε λίγα λεπτά – Μίλησε για τον ρατσισμό, την πολιτική και για την κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά

11:42 23/12/2021 - Πηγή: iPop

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, κι έδωσε μία ιδιαίτερη συνέντευξη, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για τον κοινωνικό ρατσισμό, την πολιτική και αναφέρθηκε και στον Νίκο Μουτσινά.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, με αφορμή την πρόσφατη συμμετοχή του σε ομιλία για τον ρατσισμό στην κοινωνία, αναφέρθηκε στα ερωτήματα που έθεσε στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, σχετικά με τα δικαιώματα που απολαμβάνουν οι πολίτες και τους λόγους

για τους οποίους εκείνος απολαμβάνει τα λιγότερα λόγω σεξουαλικής προτίμησης.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο The 2Night Show μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για όλα

«Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που βοηθιούνται από αυτό. Εγώ αυτό το καταλαβαίνω, το βλέπω και το εισπράττω. Δεν νιώθω μόνος σε όλο αυτό. Εμένα αυτό το πράγμα με γεμίζει, μου δίνει χαρά. Ειλικρινά μου δίνει χαρά και νιώθω και την ελευθερία να μπορώ να το κάνω. Δεν έχω κανένα στόχο να ασχοληθώ με την πολιτική. Τα ανθρώπινα δικαιώματα εξάλλου δεν είναι θέμα ενός κόμματος.

«Δεν θέλω να μπω στην πολιτική, δεν με ενδιαφέρει να μπω στην πολιτική και δεν έχω και καμία άλλη φιλοδοξία. Η φιλοδοξία που είχα ήταν να είμαι ελεύθερος, το πέτυχα. Το κίνητρό μου είναι απλό και αγνό, δεν έχω τίποτα άλλο πίσω από αυτό», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στη σάτιρα, καθώς και στην «κόντρα» που είχε αναπτύξει με τον Νίκο Μουτσινά. Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους. Όλοι έχουμε κοροϊδέψει, όλοι μας. Εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι, κάποιος άλλος το αντιλαμβάνεται ως σάτιρα. Αυτός που το βλέπει ως σάτιρα, βλέπει σάτιρα, εγώ δεν το βλέπω έτσι, το βλέπω κοροϊδία. Δεν μου αρέσει αυτό. Μόνο αυτό, τίποτα άλλο. Δεν ξέρω πως το έχει πάρει όλο αυτό, δεν έχω μιλήσει με κοινούς μας φίλους. Ο καθένας μας θα πάρει τον χρόνο του, εγώ αυτό πιστεύω. Θα έρθει η ώρα, μετά από χρόνια ή μετά από ένα διάστημα, που θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Νιώθω ότι τώρα δεν θα μπορέσουμε. Άστα τα πράγματα να κυλήσουν όμορφα. Ξέρουν αυτά καλύτερα από εμάς».

Γιώργος Καπουτζίδης στο The 2Night Show: Δες εδώ ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Γιώργος Καπουτζίδης τα είπε όλα μέσα σε λίγα λεπτά – Μίλησε για τον ρατσισμό, την πολιτική και για την κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα