Στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τρίτη

18:01 24/10/2016 - Πηγή: iPop

Σε στάση εργασίας προχωρούν αύριο, Τρίτη, οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ απ’ τις 11 π.μ. μέχρι και τις 4 μ.μ.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η στάση εργασίας αφορά όλα τα ιδιωτικά, δημόσια και δημοτικά ΜΜΕ

(έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά), την ΕΡΤ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τη ΓΓΕΕ και τα γραφεία Τύπου.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη 5ωρης στάσης εργασίας από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ. αύριο Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016, ημέρα πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ.

Στη στάση εργασίας συμμετέχουν όλοι οι συντάκτες, που εργάζονται σε όλα τα ιδιωτικά, δημόσια και δημοτικά ΜΜΕ (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά), στην ΕΡΤ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και στα Γραφεία Τύπου, προκειμένου να ασκήσουν το συνδικαλιστικό τους δικαίωμα.

Μετά την ψήφιση του Ασφαλιστικού νόμου και την κατάργηση του αγγελιοσήμου, από τις 15 Σεπτεμβρίου, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ.

Όλοι αύριο στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο CARAVEL για να κρατήσουμε τον ΕΔΟΕΑΠ ανοιχτό».

Το iPop.gr δεν θα συμμετάσχει στην στάση εργασίας

Το iPop.gr δεν θα συμμετάσχει στην πεντάωρη στάση εργασίας που ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ-όπως και τις προηγούμενες φορές- και θα συνεχίσει την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των αναγνωστών του.

Οι συνεργάτες του ιστότοπου αποφασίσαμε από κοινού να μην συμμετάσχουμε στην απεργιακή κινητοποίηση καθώς κανένας από εμάς δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Φυσικά, όλοι μας, στεκόμαστε στο πλάι των συναδέλφων που θα απεργήσουν και συμμεριζόμαστε τα αιτήματα τους. Ελπίζουμε κάποια στιγμή και οι εργαζόμενοι στα ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης να μπορέσουν να γίνουν μέλη της ΕΣΗΕΑ και να αναγνωριστούν σαν δημοσιογράφοι.

Το καλό θα νικήσει,

Η ομάδα του iPop.gr

The post Στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τρίτη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα