Στα ύψη το Καφέ της Χαράς | Πανικός στο Twitter

14:17 11/1/2020 - Πηγή: iPop

Μόλις είδαμε το δεύτερο επεισόδιο του Καφέ της Χαράς που έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, πράγμα που γίνεται φανερό κι από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης. 

Το Καφέ της Χαράς επέστρεψε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς μετά από 15 χρόνια και πλέον έχει γίνει θέμα συζήτησης. Πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν με ανυπομονησία να έρθει η μέρα για το επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης τους σειράς, η οποία έχει επιστρέψει πλέον δυναμικά.

Μετά

κι από το δεύτερο επεισόδιο του Καφέ της Χαράς είμαστε σίγουροι πως δικαίως η σειρά αυτή αποθεώνεται από το τηλεοπτικό κοινό όχι μόνο κάθε Παρασκευή, που παίζεται το καινούργιο επεισόδιο, αλλά ακόμα και στις επαναλήψεις.

Τα νούμερα τηλεθέασης από το δεύτερο επεισόδιο του Καφέ της Χαράς

Το επεισόδιο αυτό που προβλήθηκε την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου καθήλωσε πολύ κόσμο στις τηλεοράσεις και κέρδισε για ακόμα μία φορά την προτίμηση του κοινού με τα νούμερα τηλεθέασης να φτάνουν και πάλι στα ύψη.

Πόσα θα είναι τα επεισόδια του Καφέ της Χαράς;

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά του Χάρη Ρώμα στο δυναμικό κοινό άγγιξε μέχρι και το 40,6%, ενώ στο γενικό σύνολο είχε μέσο όρο 38,6%, όπως ανέφερε ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο Instagram.

Την ίδια στιγμή που παιζόταν το Καφέ της Χαράς, «Το Λονδίνο Έπεσε» στο Star σημείωσε το ποσοστό 14.7%, ενώ το «Ψηλά στον Ουρανό» στον Alpha μόλις 11.2%.

View this post on Instagram

To δεύτερο επεισόδιο συγκέντρωσε στο μέσο όρο του 38,4% στο δυναμικό κοινό ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι και το 40,6%

Keywords
Τυχαία Θέματα