Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/1/2020)

11:29 11/1/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/1/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/1/2020):Κριός

Η συνεργασία και η επικοινωνία μέσα στο σπίτι αγνοείται σήμερα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα κλίμα πόλωσης. Χρειάζεσαι οργάνωση στην καθημερινότητά σου για να λειτουργήσεις

και οι συνθήκες δε βοηθούν, όμως εσύ τείνεις να επιρρίπτεις ευθύνες στα μέλη της οικογένειάς σου. Προσπάθησε να μην οδηγείς καταστάσεις στα άκρα.

Ταύρος

Μπορεί να απογοητεύεσαι γιατί τα πράγματα τόσο στο χώρο του σπιτιού, όσο και της δουλειάς δε λειτουργούν με τον επιθυμητό τρόπο, κάτι που σε κινητοποιεί και αναλαμβάνεις δράση, προκειμένου να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Θέτεις σήμερα αυστηρότατους κανόνες, από το φόβο μη χάσεις τα κεκτημένα σου.

Δίδυμοι

Οι ανατροπές σε οικονομικά ζητήματα διαδέχονται η μία την άλλη και ζητάς τη βοήθεια ή τη συμβουλή των αγαπημένων σου προσώπων. Η καθοδήγηση όμως που δέχεσαι τώρα είναι περισσότερο αποπροσανατολιστική, παρά χρήσιμη. Οι προθέσεις του περιβάλλοντός σου είναι αγνές, όμως δεν μπορούν να σε βοηθήσουν τώρα.

Καρκίνος

Στις προσωπικές και τις επαγγελματικές σου σχέσεις υπάρχει μία αντιπαλότητα, η οποία σε κρατάει ξάγρυπνο/η. Μην αναλώνεσαι στο να βρεις κρυφά όπλα ή βαθείς αιτίες, γιατί ορισμένες καταστάσεις είναι τόσο απλές όσο φαίνονται, έτσι κι αυτή. Η λύση για να λήξει αυτός ο ανταγωνισμός είναι να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα, αναμένοντας απλώς να ξεθυμάνει.

Λέων

Έχεις μία ροπή στην απομόνωση και την εσωστρέφεια σήμερα και αυτό σε κρατά μακριά από τις υποχρεώσεις σου. Ίσως είναι καλύτερα έτσι, καθώς δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς συναισθηματικά και διανοητικά καταστάσεις που θα σε πιέσουν ακόμα περισσότερο, όμως είναι απαραίτητο να κρατάς την επικοινωνία σου με τον “έξω κόσμο”, ακόμα κι αν αυτή χωλαίνει.

Παρθένος

Σήμερα προκύπτουν ορισμένες αναταραχές στην αισθηματική σου ζωή, εφόσον υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είναι σημαντικό, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε όχι να προσέχεις τη συμπεριφορά σου απέναντι στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, καθώς τα επικοινωνιακά προβλήματα στον αισθηματικό τομέα μπορεί να είναι προσωρινά, αλλά οι συνέπειες μπορεί να είναι μόνιμες.

Ζυγός

Παρουσιάζονται τριγμοί στον τομέα της καριέρας σου σήμερα, κυρίως λόγω κακής επικοινωνίας και άρνησης όλων των εμπλεκόμενων να συνεργαστούν. Κράτα αποστάσεις από τις εντάσεις που σημειώνονται και αν θέλεις να πάρεις θέση, περίμενε μέχρι αύριο όπου η μέρα σε ευνοεί περισσότερο.

Σκορπιός

Νιώθεις μία κόπωση από τη ρουτίνα σου και αυτό σε κάνει να μην “πατάς” πολύ σταθερά μέσα στην καθημερινότητά σου σήμερα. Παρ’ όλα αυτά, χάρη στην υψηλή αίσθηση καθήκοντος που χαρακτηρίζει το ζώδιό σου αυτό το διάστημα, βρίσκεις τη δύναμη να είσαι παρών/ούσα και να διεκπεραιώσεις όλες σου τις εκκρεμότητες.

Τοξότης

Σήμερα το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε οικονομικά ζητήματα και υποχρεώσεις. Η αλήθεια είναι πως ανατρέπονται κάποια δεδομένα και καλείσαι να αναλάβεις δράση άμεσα. Κληρονομικά, θέματα ακινήτων ή/και δανείων που αγνοήθηκαν στο παρελθόν, έρχονται στην επιφάνεια τώρα, απαιτώντας από εσένα μία λύση.

Αιγόκερως

Η μέρα σου μπορεί να ξεκινήσει κάπως υποτονικά, αφού έχεις ένα έντονο συναισθηματικό βάρος, όμως πολύ σύντομα ανακτάς τη συναισθηματική αυτοκυριαρχία σου και προσηλώνεσαι στη δουλειά. Ενδέχεται να έχεις επαφή με πρόσωπα κύρους, κάτι που μπορεί να φανεί καθοριστικής σημασίας για την ανέλιξή σου.

Υδροχόος

Η ένταση που υπάρχει στην καθημερινότητά σου σου δημιουργεί την ανάγκη να απομακρύνεσαι από τη βοή. Ωστόσο, δεν έχεις τη χρονική πολυτέλεια για διάλειμμα, έτσι αναγκάζεσαι να μπεις ξανά στο στίβο και να εμπλακείς με κάποια προβλήματα από το παρελθόν που προκύπτουν στον εργασιακό χώρο.

Ιχθείς

Υπάρχει μία αναστάτωση στον εργασιακό σου χώρο σήμερα που σου προκαλεί μία πνευματική σύγχυση. Νιώθεις να υπολειτουργείς μέσα στο εργασιακό περιβάλλον και γι’ αυτό ευθύνεται το κλίμα που επικρατεί. Μην προσπαθήσεις να διορθώσεις την κατάσταση, γιατί οι προσπάθειές σου θα πέσουν στο κενό.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/1/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα