Στα χέρια της αστυνομίας Βορειοκορεάτης για τον φόνο του αδερφού του Kim Jong-un

10:04 18/2/2017 - Πηγή: iPop

Βορειoκορεάτης συνελήφθη πριν από λίγες μόνο ώρες στη Μαλαισία για τον φόνο του αδελφού του Kim Jong-un. Θυμίζουμε, πως έχει προηγηθεί η σύλληψη δύο γυναικών και ενός άνδρας οι οποίοι φέρεται να σχετίζονται άμεσα με την δολοφονία.

Η αστυνομία της Μαλαισίας αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση, πως συνέλαβε έναν Βορειοκορεάτη για τον φόνο του Kim Jong-nam.

Η

εν λόγω υπόθεση, όπως μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα δείχνει να απειλεί τις σχέσεις της Βόρειας Κορέας και της Μαλαισίας εξαιτίας της αντίδρασης της Πιόνγκγιανγκ στη διενέργεια νεκροψίας, καθώς η Κουάλα Λουμπούρ είναι μία από τις ελάχιστες κυβερνήσεις που έχουν διπλωματικές οδούς με την απομονωμένη Βόρειο Κορέα.

Ο συλληφθείς σύμφωνα με πληροφορίες των Διεθνή Μέσων ανακοινώθηκε πως ονομάζεται Ri Yong Chol και έχει γεννηθεί το 1970. Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην πολιτεία Σελανγκόρ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί η σχέση κανενός εκ των τεσσάρων με τη δολοφονία. Αλλά πηγές της μαλαισιανής αστυνομίας τις οποίες επικαλείται το Reuters υποστηρίζουν, πως υπάρχουν ακόμα άλλοι τρεις ύποπτοι στην υπόθεση οι οποίοι και διαφεύγουν.

Η αναφορά για τη νεκροψία στη σορό του θύματος δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφόνησαν τον αδερφό του Kim Jong-un

The post Στα χέρια της αστυνομίας Βορειοκορεάτης για τον φόνο του αδερφού του Kim Jong-un appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα