Ο Άκης Πετρετζίκης πήγε στη Φαίη Σκορδά και κάρφωσε το Γιώργο Λιάγκα

Ο Άκης Πετρετζίκης...
συναντήθηκε τηλεοπτικά με τη Φαίη Σκορδά και στο επίκεντρο βρέθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πριν από μερικές τηλεοπτικές σεζόν ήταν μαζί σε καθημερινή βάση, όμως πέρασαν 4 χρόνια από τότε ο Άκης Πετρετζίκης
με την Φαίη Σκορδά δεν είχαν συναντηθεί μπροστά από τις κάμερες. Και αυτό σταμάτησε να ισχύει το πρωί της Τρίτης, μιας και ο σεφ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Έχουμε να συναντηθούμε 4 χρόνια και είναι η πρώτη φορά που κάνουμε συνέντευξη», είπε ο Άκης Πετρετζίκης μετά το καλωσόρισμα από τη Σκορδά.

«Το ήθελα χρόνια!», ανέφερε και πρόσθεσε: «Εγώ δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες από τη ζωή του, αλλά ξέρω αυτό που έζησα με τον Άκη από την πρώτη μέρα στο Mega μέχρι και τη μέρα που φύγαμε. Πραγματικά, είναι ένα αξιολάτρευτο παιδί και δεν θέλω να είμαι φειδωλή στα λόγια μου γιατί η ψυχή του είναι διαμαντένια».

Στη συνέχεια, τον ρώτησε για την περίοδο που ήταν στο Mega: «Όταν έφυγα, πώς ήταν να κάνεις με άλλον μαγειρική; Και θα μου πεις την αλήθεια» ρώτησε η Φαίη Σκορδά.

Αν και φάνηκε να νιώθει άβολα, ο σεφ της απάντησε: «Επειδή μπήκα κατευθείαν στα βαθιά, οτιδήποτε άλλο έκανα σε μαγειρικό με κάμερα μου ήταν μετά πάρα πολύ εύκολο. Σταυροκοπιόμουν κάθε φορά που έκανα το φαγητό όταν ερχόταν ο Γιώργος. Έλεγα «Παναγία μου βοήθα να πει κάτι καλό»! Κάποιες φορές αν δεν του άρεσε το έλεγε και αυτό με πλήγωνε πάρα πολύ. Μετά άλλη μια χρονιά έκανα με τον Πέτρο και την Τζένη. Εύκολο ήταν, απλώς είχα συνηθίσει μαζί σου».

Ο Άκης ήρθε σε αμηχανία, ωστόσο, και για δεύτερη φορά λίγο πριν μαγειρέψει οπότε και ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή.

«Δε σε ρώτησα αν είσαι ερωτευμένος, αν είσαι σε σχέση», είπε η Φαίη με τον Άκη να δείχνει ότι νιώθει άσχημα και επαναλαμβάνει συνεχώς «του χρόνου Φαίη, του χρόνου...» και αμέσως άρχισε να λέει τη συνταγή του.
Keywords
Τυχαία Θέματα