Σπιτικά και υγιεινά μπισκότα βρώμης για όλες τις ώρες της μέρας!

15:26 4/10/2020 - Πηγή: iPop

Αν ψάχνεις ένα υγιεινό σνακ, χωρίς συντηρητικά, που να γνωρίζεις τα συστατικά του τότε σου έχουμε τη λύση! Σπιτικά μπισκότα βρώμης με ινδική καρύδα, κράνμπερι και κακάο, για να καλύπτει και τη λιγούρα που μπορεί να σε πιάσει για σοκολάτα. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και σταφίδες αντί για κράνμπερι, όπως επίσης μπορείς να προσθέσεις ξηρούς καρπούς όπως αμύγδαλα, καρύδια ή φουντούκια. Μπορείς να τα φτιάξεις και να τα έχεις για πρωινό, για σνακ στη δουλειά ή στο σχολείο για τα μικρά σου, ή ακόμα για κέρασμα. Σε κάθε περίπτωση θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη!

Τι θα χρειαστείς για τα σπιτικά μπισκότα βρώμης3 φλιτζάνια βρώμης50 gr. βούτυρο1/2 φλιτζάνι γάλα1 φλιτζάνι ζάχαρη καστανή1/2 φλιτζάνι ινδική καρύδα τριμμένη1 χούφτα κράνμπερι1/2 φλιτζάνι κακάοΠώς θα φτιάξεις τα σπιτικά μπισκότα βρώμηςΒάζουμε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά και ρίχνουμε μέσα το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη, την ινδική καρύδα, το κακάο, το γάλα και τα κράνμπερι (εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και σταφίδες). Τα ανακατεύουμε καλά για περίπου 5′ και ρίχνουμε τη βρώμη.Βάζουμε ένα φύλλο λαδόκολλας πάνω σε ένα ταψάκι και απλώνουμε το μείγμα. Ύστερα κόβουμε το μείγμα σε μερίδες.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 βαθμούς και ψήνουμε για 5-7 λεπτά.Μπορείτε να τα απολαύσετε και ωμά χωρίς να τα ψήσετε, όπως επίσης και να τα πασπαλίσετε με ό,τι θέλετε από πάνω!

Αυτή πρόκειται να γίνει η αγαπημένη σου συνταγή για μπισκότα και αυτό πρόκειται να γίνει το αγαπημένο σου σνακ! Καλή απόλαυση!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σπιτικά και υγιεινά μπισκότα βρώμης για όλες τις ώρες της μέρας! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords