Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/10/2020)

09:01 4/10/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/10/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/10/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (4/10/2020), είτε προσπαθείτε να προωθήσετε ένα σχέδιο

ή στόχο σας, είτε προσπαθείτε να ελέγξετε με πλάγιους τρόπους κάποια πράγματα στην επαγγελματική ή προσωπική σας ζωή, αποφύγετε να κινηθείτε στο παρασκήνιο, που τις ημέρες αναπτύσσεται προς όλες τις κατευθύνσεις. Δεν μπορείτε να λειτουργήσετε στη σκιά ή στη σιωπή, γιατί λόγω του παρορμητικού σας χαρακτήρα, μπορεί να αποκαλυφτείτε. Σε γενικές γραμμές το διάστημα αυτό, θα έχετε την τάση να επιβάλλετε τη γνώμη σας, όχι πάντα μέσω του εποικοδομητικού διαλόγου αλλά με ένταση στο λόγο και στο φέρσιμο. Εκείνος που θα περάσει όμως την άποψή του, θα είναι αυτός που κάνει “ησυχία”.

Ταύρος

Οι Ταύροι αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αφού η αντίθεση Ερμή –Ουρανού  θα γίνει επάνω στον άξονα των σχέσεων  σας και θα πρέπει να αποφύγετε νεύρα, διαφωνίες αλλά και παρεξηγήσεις που θα μπορούσαν να έχουν δύσκολα αποτελέσματα…Του 2ου θα σας απασχολήσουν περισσότερο οικογενειακά θέματα και του 3ου ίσως να πρέπει να προσέξετε κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις που μπορεί να κάνει το ταίρι σας…

Δίδυμοι

Μη νομίζετε ότι οι άλλοι καταλαβαίνουν ότι η έντονη εξωστρέφεια στη συμπεριφορά σας, είναι ένας τρόπος αντίδρασης στη μιζέρια και στις πεσιμιστικές σκέψεις. Σήμερα σε μια ημέρα πιο χαλαρή, ίσως να έχετε τη διάθεση εάν το κλίμα δεν το σηκώνετε, να ασχοληθείτε με πράγματα του σπιτιού, να κάνετε μαστοριές, αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο, ή και τίποτα από τα παραπάνω. Ίσως να αναζητήσετε σύμμαχους για μια εκδρομή ή μια κοντινή απόδραση αλλά ακόμα και αν τα οικονομικά σας δεν το επιτρέπουν, το διαδίκτυο θα μπορούσε μια χαρά να εκτονώσει το επικοινωνιακό σας προφίλ.

Καρκίνος

Είναι μερικές φορές άδικο που σας προσφωνούν οι άλλοι γκρινιάρηδες, ή και κλαψιάρηδες, αφού όταν σας πιάσουν τα κέφια σας, ξέρετε πολύ καλά να κρούσετε τις χορδές των άλλων και να τους παρασύρετε σ αυτά. Κι όμως σήμερα είναι μία ημέρα, που χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, ποιος σας πιάνει; Αλλάξτε την εικόνα που έχουν για σας οι άλλοι γύρω σας. Κι αν χρειαστεί μέσω του έξυπνου πνεύματος ή του χιούμορ, να περάσετε εντέχνως εκείνα που σας ενδιαφέρουν, κάντε το σόου σας. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι δυνατότητες υπάρχουν, στο να καταφέρετε να φέρετε τα πράγματα εκεί ακριβώς που θέλετε.

Λέων

Η σημερινή ημέρα, θα σας δώσει στιγμές χαλάρωσης και σκέψης, έτσι ώστε να προγραμματίσετε την εβδομάδα που έρχεται και να βρείτε τρόπους που να γίνουν πιο αποδοτικές οι προσπάθειές σας, στο να προωθήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Ίσως μάλιστα να χρειάζεστε έναν άνθρωπο μόνιμο βοηθό σε ότι κάνετε, είτε ασχολείστε με το σπίτι και το νοικοκυριό, είτε εργάζεστε και στο εργασιακό σας περιβάλλον, θέλετε να έχετε δίπλα σας, έναν άνθρωπο που να τον εμπιστεύεστε περισσότερο από όλους. Παράλληλα είναι μια περίοδος, όπου εάν ενισχύσετε το γνωστικό σας επίπεδο, αυτομάτως θα γίνετε αναντικατάστατοι.

Παρθένος

Βάλτε τα πλάνα σας γενικότερα σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας και μην παρεκκλίνετε παρά μονάχα για να αλλάξετε την τακτική σας, εάν αυτή δε σας βγάζει εκεί που προσβλέπετε. Θέστε στον εαυτό σας χρονοδιαγράμματα, γιατί μέσα από ένα πειθαρχημένο πλαίσιο, θα μπορέσετε να διακρίνετε το τι προχωρά και εξελίσσεται, ή τη παραμένει στάσιμο και χάνετε πολύτιμο χρόνο. Τώρα θα χτίσετε τις βάσεις για τα επόμενα όνειρα στόχους ή φιλοδοξίες, που παρ’ όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν, η μέθοδος και όχι η τύχη, είναι εκείνη που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Μείνετε στοχευμένοι.

Ζυγός

Το σπίτι η οικογένεια, πιθανόν κάποια θέματα που σχετίζονται με περιουσιακά ή κληρονομικά ζητήματα, θέλουν την προσοχή σας τις ημέρες που ακολουθούν. Παράλληλα, η στασιμότητα και η αναμονή σε κάτι που περιμένετε αλλά δεν εξελίσσεται, καλό θα ήταν να σταματήσει, γιατί χάνετε χρόνο πολύτιμο, σε κάτι που εκ των πραγμάτων και εκ των συνθηκών, σχεδόν σας έχει βεβαιώσει, ότι ματαιώνεται επ’ αόριστο. Μην μένετε θεατές στη ζωή σας. Οι καιροί είναι δύσκολοι και απρόβλεπτοι. Χρειάζεται να φανείτε περισσότερο αποφασιστικοί στο πως θα πορευθείτε σε όλους τους βασικούς τομείς της καθημερινότητας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (4/10/2020), Η υπερπληροφόρηση ή η “παραπληροφόρηση” δε θα σας αφήσει ανεπηρέαστους. Έχετε τα αφτιά σας ανοιχτέ σε ένα σωρό ειδήσεις που μπορεί να αφορούν την προσωπική επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή, τις οποίες τις ακούτε αφιλτράριστα, νομίζοντας πως έτσι καταφέρνετε να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Έτσι τις επόμενες ημέρες, μπορεί να δώσετε σημασία σε κάτι που στην ουσία είναι ψευδές ή ανυπόστατο και να σας διαφύγουν πιο σημαντικά θέματα που συμβαίνουν το διάστημα αυτό στους παραπάνω σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Προσπαθήστε λοιπόν να ακούτε τόσο όσο τις σειρήνες που σας παρασύρουν.

Τοξότης

Με όλα όσα σας συμβαίνουν σε κάθε σχεδόν σημαντικό τομέα της καθημερινότητάς σας, νιώθετε ότι είστε εγκλωβισμένοι σε κάτι που δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος.  Αυτό συμβαίνει γιατί ορισμένα θέματα όπως τα οικονομικά σας, τα έχετε αφήσει χωρίς προγραμματισμό, ή περιορισμό ως προς τη διαχείρισή τους και δεν εννοείτε ότι για να σταθεροποιηθούν, θα χρειαστεί να στερηθείτε, εξόδους ή αγορές άσκοπες, που σας προκαλούν μεγάλη διαρροή. Παράλληλα, το διάστημα αυτό καλό θα ήταν να μην αφήσετε υποχρεώσεις ακάλυπτες, γιατί και θα τις βρείτε λίγο αργότερα μπροστά σας αλλά και θα φορτωθείτε υπέρμετρο άγχος.

Αιγόκερως

Υπάρχουν γραπτοί και άγραφοι κανόνες κι αυτούς θα πρέπει να επιβάλλετε κυρίως στα άτομα της καθημερινότητάς σας, εάν θέλετε να συνεννοείστε καλύτερα. Τόσο σε εκείνους του δικούς σας ανθρώπους, όσο και σε στενούς συνεργάτες σας, που κατά πάσα πιθανότητα το διάστημα αυτό, παίρνουν κάποιες πρωτοβουλίες με τις οποίες έχετε πραγματικά προβληματιστεί. Η συμβίωση ή η συμπόρευση, θα πρέπει να διέπεται από τους δικούς σας όρους, εφόσον έχετε αναλάβει το συνολικό βάρος των ευθυνών και τη διαχείριση αυτών αποκλειστικά εσείς και άρα οι άλλοι επικουρούν στο έργο σας. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να λειτουργήσετε συγκεντρωτικά.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (4/10/2020), δεν υπάρχει πλέον το περιθώριο να αφήνετε κάποιες εκκρεμότητες να χρονίζουν στη ζωή σας, ή να αφήνετε πίσω σας μισοτελειωμένες δουλειές. Σίγουρα όλα όσα έχετε να διεκπεραιώσετε είναι τόσα πολλά που δεν ξέρετε από που να αρχίσετε. Όμως εάν βάλετε έναν ορθότερο προγραμματισμό και στόχο να τελειώνετε ένα ένα τα θέματά σας τη φορά, τότε θα δείτε ότι σιγά σιγά θα απαλλαγείτε από πολλά άγχη που κουβαλάτε μέσα σας. Μην αφήνετε το χρόνο να τρέχει ανεκμετάλλευτος, νομίζοντας πως τα πράγματα θα εξελιχθούν χωρίς τις δικές σας αποφασιστικές παρεμβάσεις. Μην αφήνετε τη ζωή σας στα χέρια των άλλων.

Ιχθύς

Επαφές με φίλους και αρκετή κινητικότητα έχει για εσάς η εβδομάδα που έρχεται, που σημαίνει ότι πρέπει να διαμορφώσετε έτσι το πρόγραμμά σας, ώστε να εξασφαλίσετε περισσότερο χρόνο για εκείνα που σας αρέσει να κάνετε και σας ευχαριστούν. Η διεύρυνση του κοινωνικού και φιλικού σας κύκλου είναι δεδομένη και φαίνεται ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα κάνετε μία πολύ σημαντική γνωριμία τις ημέρες αυτές, με επαγγελματικές ή προσωπικές προεκτάσεις. Ένας νέος αρκετά δημιουργικός κύκλος ανοίγει για τη ζωή σας. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που συχνά θα σας παρουσιάζονται.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/10/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
4102020,