«Σπίτι είναι…» – «Κρατάς μυστικό;»: Οι δύο νέες σειρές του Alpha που θα μας κολλήσουν!

16:53 26/9/2019 - Πηγή: iPop

Η τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει δυναμικά, με τους περισσότερους από εμάς να έχουμε βρει ήδη τις αγαπημένες μας σειρές. Μια απ’ αυτές είναι και το «Έρωτας Μετά», το οποίο μας κέρδισε απ’ την πρώτη στιγμή και μπήκε ψηλά στους πίνακες της τηλεθέασης. Όμως, έρχονται ακόμα δύο νέες σειρές του Alpha που σε συνδυασμό με τη Μουρμούρα καθιστούν το κανάλι ίσως τον βασιλιά των κωμικών σειρών!

Ποιες είναι οι δύο νέες σειρές του Alpha που θα μας κολλήσουν;

Μα

φυσικά το «Σπίτι είναι…» και το «Κρατάς μυστικό;»! Το «Σπίτι είναι…» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 ενώ το «Κρατάς μυστικό;» κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στις 21:50 και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη.

«Σπίτι είναι…»

Σ’ αυτή την οικογενειακή κωμωδία του Alpha, ένα φαινομενικά αταίριαστο ζευγάρι προσπαθεί να γνωριστεί, να εξελιχθεί, να αγαπηθεί… εφόσον βέβαια οικογένειες, φίλοι και δουλειές τους αφήσουν σε ησυχία.

Η Ράνια είναι μια γυναίκα αφοσιωμένη στην καριέρα της. Ανεξάρτητη, δυναμική και ελεύθερη… ακόμη και όταν είναι σε σχέση. Μέχρι τώρα δεν έχει συγκατοικήσει ποτέ με κανέναν, αφού συνειδητά δεν θέλει να κάνει οικογένεια.

Ο Σωτήρης απ’ την άλλη, πυροσβέστης στο επάγγελμα, είναι ένας άντρας που τον καθορίζει η οικογένεια. Πατέρας και πρώην σύζυγος 24 ώρες το 24ωρο. Στα 18 του απέκτησε παιδί με την τότε κοπέλα του, την οποία και παντρεύτηκε, μπαίνοντας στα βάσανα του γάμου και του χωρισμού από μικρός. Στη συνέχεια είπε να το ξαναδοκιμάσει και ξαναπαντρεύτηκε, έκανε άλλα 2 παιδιά και ξαναχώρισε.

Λίγο μετά τα 40 τους αυτοί οι δύο, φαινομενικά τόσο διαφορετικοί, άνθρωποι ερωτεύονται. Ερωτεύονται πολύ. Όχι, ο Σωτήρης αυτή τη φορά δεν σκέφτεται το γάμο, ούτε καν τη συγκατοίκηση. Ούτε φυσικά και η Ράνια. Όμως η ζωή έχει χιούμορ και τους αναγκάζει να ζήσουν στο ίδιο σπίτι, και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι της Ράνιας, μιας και του Σωτήρη κάηκε ολοκληρωτικά. Η Ράνια σε αυτή τη συγκατοίκηση δεν είναι μόνη με τον Σωτήρη, καθώς ο Σωτήρης δεν είναι ποτέ μόνος. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο καταφέρνουν παιδιά, πρώην σύζυγοι και πεθερικά, κολλητοί και συγγενείς να εισβάλουν στο σπίτι και τη ζωή τους. Αποτέλεσμα; Χάος! Ή μήπως όχι; Θα καταφέρει η Ράνια να διατηρήσει την τακτοποιημένη ζωή που τόσο αγαπά ή θα αγαπήσει περισσότερο αυτή την εναλλακτική και τεράστια οικογένεια που απέκτησε ξαφνικά χωρίς να το περιμένει;

Η σκηνοθεσία είναι του Ανδρέα Μορφονιού, ενώ το σενάριο υπογράφει η Δήμητρα Τσόλκα σε συνεργασία με τους Ζωή Κοΐβάρη και Νίκο Μήτσα. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Εβελίνα Παπούλια (Ράνια), Αλέξανδρος Λογοθέτης (Σωτήρης), Μπέττυ Μαγγίρα (Αθηνά), Θωμαΐς Ανδρούτσου (Ελένη), Μαρία Κωνσταντάκη (Τζέμα), Αντώνης Φραγκάκης (Νικήτας), Γιώργος Παπαγεωργίου (Ανέστης), Γιάννης Χατζηγεωργίου (Λευτέρης), Ναταλία Καλημερατζή (Σταυρούλα), Γιώργος Παπανδρέου (Βασίλης), Ιάσονας Καστόρης (Αλκίνοος), Αγάπη Πετροπουλέα (Αρσινόη) και η Μαρία Αλιφέρη (Ζωίτσα).

 «Κρατάς Μυστικό;»

Πόσο ασφαλές είναι το μυστικό που μόλις μοιραστήκαμε; Τελικά ο κόσμος είναι πιο μικρός απ’ όσο νομίζουμε; Τις απαντήσεις έρχεται να δώσει η νέα κωμική σειρά του Alpha «Κρατάς μυστικό;».

Είναι πιο εύκολο να ομολογήσουμε τα μυστικά μας σε έναν άγνωστο. Κάποιον εκτός του οικείου περιβάλλοντός μας, κάποιον που θα μας πει μια αμερόληπτη άποψη και, κυρίως, κάποιον που οι δρόμοι του δεν πρόκειται ποτέ να διασταυρωθούν με τους δικούς μας. Την κυρία στο διπλανό δοκιμαστήριο, τον τύπο που κάνει «διάδρομο» δίπλα μας, κάποιον συνάδελφο που συναντάμε μόνο στη δουλειά, έναν άγνωστο συνεπιβάτη στο αεροπλάνο. Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι δικοί μας εξομολογητές. Έτσι, γυρίζουμε σπίτι ανάλαφροι και με το μυστικό μας ασφαλές.

Οι ήρωες μας έχουν πολλά μυστικά: ερωτεύονται, θυμώνουν, απογοητεύονται, ονειρεύονται, απιστούν, μα στο τέλος της μέρας θέλουν όλα αυτά να τα μοιραστούν με κάποιον. Έτσι, τα μπερδέματα αρχίζουν όταν οι πρωταγωνιστές μας ξεκινούν την αναζήτηση ενός ατόμου, εκτός οικογενειακού περιβάλλοντος, που θα του εκμυστηρευτούν τα εσώψυχά τους και θα απαλλαγούν από τις ενοχές τους χωρίς συνέπεια… ή έτσι τουλάχιστον νομίζουν.

Από επεισόδιο σε επεισόδιο, από σκηνή σε σκηνή, τα μυστικά αυτά ταξιδεύουν, εμπλουτίζονται, διαστρεβλώνονται, ανατρέπονται με κωμικούς τρόπους, γίνονται «ωρολογιακές βόμβες» που κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς θα εκραγούν…

Η σκηνοθεσία της σειράς είναι του Αντώνη Αγγελόπουλου.

Σενάριο: Παναγιώτης Χριστόπουλος και Έλενα Σολωμού.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Τραϊάνα Ανανία, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Μελέτης Ηλίας, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Γιώργος Ξούλος, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Δήμητρα Σιγάλα, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Ταξιάρχης Χάνος και τα παιδιά Τίμος Παπαευθυμίου-Καζλάρης και Σοφιλένια Τζανέτου.

Δες ακόμα:

Κυκλοφόρησε το trailer της Μουρμούρας κι απλά ανυπομονούμε! (Video)

Το άρθρο «Σπίτι είναι…» – «Κρατάς μυστικό;»: Οι δύο νέες σειρές του Alpha που θα μας κολλήσουν! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
alpha, eurobank alpha, alpha eurobank, alpha, σειρες, αλέξανδρος λογοθέτης, θωμαΐς ανδρούτσου, γιώργος παπανδρέου, ντορετα παπαδημητριου, παπανδρεου, νέα, αγγελοπουλος, ipop, κινηση στους δρομους, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αθηνα, Θόδωρος Αγγελόπουλος, τελος του κοσμου, γιωργος αγγελοπουλος, η ζωη, ipop, αλέξανδρος λογοθέτης, γυναικα, δουλεια, καριερα, αγαπη, αεροπλανο, αρθρο, απλα, βικυ, δημητρα, γινονται, γιώργος παπανδρέου, δευτερα, δωσει, ελενα, ευκολο, ειπε, ελισαβετ, ερχεται, ερχονται, ευσταθια, ζωη, ιδιο, ηρωες, ησυχια, ιασονας, κυρια, κωμωδια, μυστικο, μαρια, μυστικα, οικογενεια, παιδι, παιδια, πεμπτη, πινακες, πρωταγωνιστες, σεζον, σεναριο, συγκεκριμενα, συνεχεια, σειρα, σκηνοθεσια, σπιτι, σολωμου, εσωψυχα, τριτη, φυσικα, φορα, χιουμορ, κωνσταντινος, ωρες, αγνωστο, δουλειες, φιλοι, καηκε, κοπελα, σκηνη, σωτηρης, ταξιαρχης, θωμαΐς ανδρούτσου, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα