Το ξέσπασμα του Λιάγκα και η αναφορά στη ζωή του με τη Σκορδά

15:37 26/9/2019 - Πηγή: iPop

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα δεν είναι κάτι που μας ξαφνιάζει, καθώς ο παρουσιαστής μας έχει συνηθίσει με ό,τι διαφωνεί και λιγάκι τον προσβάλλει να αντιδρά και μερικές φορές έντονα. Η αναφορά του Λιάγκα στη Σκορδά και τη ζωή τους στο παρελθόν.

Το ξέσπασμα του Λιάγκα αυτή τη φορά έγινε με αφορμή τον Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος αναφέρθηκε στα παιδικά χρόνια του Γιώργου Λιάγκα για τα οποία ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ποτέ.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο Σταμάτης Μαλέλης, οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τον Γιώργο

Λιάγκα, έχει έντονη προσωπικότητα, είναι διαβασμένος με ποιότητα. Είναι επάγγελμα αυτό που κάνει και το κάνει πολύ καλά.

Όπως είπε, ο Γιώργος Λιάγκας έχει περάσει πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, είναι ένα παιδί που αγωνίστηκε πολύ για να φτάσει στο σημείο που έχει φτάσει.

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις, λοιπόν, ήρθε και το ξέσπασμα του Λιάγκα καθώς και η αναφορά του στην Φαίη Σκόρδα.

Θεωρώ ότι δεν πρέπει να ξεπουλάμε τη ζωή μας στην τηλεόραση. Θα σας πω κάτι με αφορμή αυτό. Εγώ ήμουν παντρεμένος με τη Φαίη πολλά χρόνια. Για πολλά χρόνια κάναμε μια τεράστια επιτυχία της τάξης των 35% κι ήμασταν ένα πολύ προβεβλημένο ζευγάρι

Όπως χαρακτηριστικά είπε, ποτέ δεν έβαλαν κάμερα στο σπίτι,  δεν φωτογραφήθηκαν ποτέ σκοπίμως μαζί. «Βλέπω άλλα ζευγάρια σύγχρονα που ξεπουλάνε ακόμα τι ώρα θα φάνε, τι ώρα θα κοιμηθούνε. Δεν ντρέπονται λίγο; Τρελαίνομαι! Τι τα ξεπουλάς όλα;», αναρωτήθηκε με έντονο ύφος.

Να σημειωθεί πως πρόσφατα αναφέρθηκε στη σχέση με τους γιους του, όταν στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε η Θάλεια Ματίκα.

Η καλεσμένη του, μεταξύ άλλων, είπε ως «εδώ και έναν χρόνο ο γιος μου βλέπει τον Τάσο σαν τον ήρωα της ζωής του. Η κόρη μου είναι κολλημένη πάνω μου». Με αφορμή αυτή τη δήλωση, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τη δική του σχέση με τα παιδιά του.

Ο μεγάλος μας γιος με τη Φαίη, όταν χωρίσαμε ήταν 5 χρονών. Με είχε ζήσει μέσα στο σπίτι. Είχε μνήμες. Ο μικρός όταν χωρίσαμε ήταν 2,5. Δεν πήρε χαμπάρι ποτέ. Ο μεγάλος ήταν πάντα πάνω μου, είχε τον μπαμπά σαν πρότυπο. Ο μικρός ήταν λίγος χαμένος. Και έλεγα “ρε Φαίη με αγαπάει μόνο ο ένας; Δε με αγαπάει ο άλλος;”. Και μου έλεγε “όχι. Και οι δυο όταν είναι μαζί μου, μού λένε για τον μπαμπά”. Όσο μεγαλώνει ο μικρός θέλει κι αυτός. Τους παίρνω τα Σαββατοκύριακα

Ωστόσο, δεν είναι μόνο ο Γιώργος που αναφέρεται συχνά-πυκνά στην πρώην σύζυγό του. Με τη σειρά της η Φαίη, πρόσφατα ανέφερε στην εκπομπή της πως δεν το ήθελε το διαζύγιο και το ιδανικό είναι να μένει το ζευγάρι μαζί.

«Από εκεί και πέρα, όταν δεν υπάρχει άλλος δρόμος..Αυτό που ήθελα και όχι επειδή έπρεπε, όχι επειδή έτυχε, ήταν να αποκτήσω παιδιά. Αυτό το ήθελα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Να σημειώσουμε ότι το πρώην ζευγάρι ήταν παντρεμένο επί 6 χρόνια, από το 2010 μέχρι και το 2016 κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά μαζί.

Διαβάστε επίσης:

Η επική γκάφα του Λιάγκα στον Ανδρέα Γεωργίου και η αμηχανία | Video

Το άρθρο Το ξέσπασμα του Λιάγκα και η αναφορά στη ζωή του με τη Σκορδά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα